Bästa natten någonsin!

Hur kan det komma sig att när man fått den bästa natten sen födsel på lilla Ralf där han endast vaknade 2 gånger från 18.00-07.20, ja då är det den enda dagen man är SÅ trött! Tröttare än någonsin! Som att en återhämtning gjorde att kroppen kände av hur trött den var typ! aja! Sjukt tacksam för sömnen!!! Hoppas på en till sån här natt för då lär jag vara superpigg imorgon istället!

Orkade ändå iväg på mamma träningen och tänkte att någon träning är bättre än ingen, men det blev faktiskt ett bra pass där jag orkade. Cred till mig!

Men det här var mitt restless face efteråt! .. sen har ju vår TV & Internet lagt av och vår fiberleverantör Lidén data har världens sämsta service och skickar hit en tekniker på torsdag!! På torsdag!!! Alltså va!? Ingen tv eller uppkoppling tills dess och dessutom får vi betala för det även fast vi inte kan använda det. Värdelöst! Såhär dåligt är det endast för att dom har monopol på fibernätet här ute och vet med sig att det inte finns någon konkurrens!
Så nu sitter jag och tittar på Frank som springer omkring och sparkar/slår på ballonger.. roande! vi har hunnit käka våfflor också.. ska nog bada sen! ❤️

Gillar

Kommentarer

cecilia
,
Så dålig service håller verkligen med! Om du kan spela cd på datorn kanske du har eller kan låna nån film åtminståne? Hoppas det fixar sig snart, i vårt sommarhus har vi liknande situation och det är sjukt irriterande när man blir drabbad av så dålig service, i dagens läge är man helt beroende av internet ju. Och det är inte direkt billigt heller!
viktoriabergh
,
Instämmer!! Åh tack 😊!