Bästa dagen

Hej förlåt för kass uppdatering men alltså detta väder. Jag blir helt euforisk när solen skiner och värmen kommer. Igår bjöd Sverige på den varmaste dagen hittills i år och jag ville njuta varje sekund och ta vara på det. Så min dag var toppen!

Vi åkte hem till Benjamin och Nathalie på förmiddagen för att bli bjudna på en caesarsallad och lite frukt ute i solen på deras uteplats. Myste med bebisarna där.. dock har Frank blivit livrädd för andra bebisar när dom för väsen av sig. Då börjar han gråta och darra med underläppen.. Jag tycker ju att han är så larvigt söt då så kan inte hålla mig från skratt och tröstar honom såklart! ♡ mammas lilla fjant. Så igår var Benjamin livsfarlig för Frallan men det gick bra ändå, la upp en ganska rolig video på Instagram på detta ni som vill kika. @viktoriabergh
sen tog vi bilen hem till älsklingens bror. Där vi grillade och lekte ute i trädgården. Så mysigt! Säsongens första grillkväll utomhus, var nog fler än vi som gjorde det igår. ;)
Frank höll på att somna i denna gunga
nu har han snart fått kläm på detta med att krypa! Såhär står han hela tiden nästan:) han ska bara lära sig att flytta fram armarna med.
och imorse åkte vi hem till Luiza och Colin för att säga hej snabbt då dom är hemma från Marbella i några dagar bara! Så mysigt att få träffas igen. Har verkligen saknat dom sen vi var nere i Spanien och hälsade på dom! ♡♡

Gillar

Kommentarer