Barnsligt gott

Jag försöker tänka om jag fått några såkallade cravings denna graviditet och jag har nog fått de! Allting går i vågor.. i början var det mycket clementiner som jag ville ha.. sen fick jag ett nytt craving. PANNKAKOR med glass och sylt. Sååå barnsligt gott! Har aldrig varit jätte sugen på pannkakor men nu kan jag äta det typ 3-4gng i veckan! Hahaha..

Sen har jag också fastnat för Festis.. haha som värsta barnet.. dricker Festis hela tiden, så gott! Kallt, lagom sött och läskande! Mmmm.
Känner ni som är gravida något extra sug för något?

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Japp! Jag äter rostat bröd med ost och apelsinmarmelad väldigt ofta nu! Det är barnsligt gott haha 😃
www.nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Åh ja så mumsigt!!! Förstår verkligen ☝
Therese
,
När jag va gravid med första barnet (2008) så hade jag dille på Ostdippen man kan ha till tacos, åt de till allt och till och med åt med sked direkt från burken och pepperoni barn nr 2 (2010) va de egentligen inget speciellt, åt mycket jordgubbar och vattenmelon. Barn nr 3 (2016) va de inget alls, åt ingenting i början för jag mådde så fruktansvärt dåligt så fick endast ner dricka och med lite tur middag. Men inget sug efter något alls.
Sara
,
Hahaha jag har oxå sjuuuukaste suget på pannkakor! Vill ha det varje dag typ, sambon börjar bli trött på att äta det stackarn
viktoriabergh
,
Hahh jag passar på att äta det när Simon inte är hemma så jag får alla för mig själv
viktoriabergh
,
Hahah ostdipp smaskigt! Så olika det kan vara!