BarnmatDe smarta burkarna finns på ica maxi vid barnmaten och tillbehören.
Frank sov som en ängel på förmiddagen och jag hade inte mage att väcka honom efter den tuffa natten med så många uppvak. Det måste ha tagit honom hårt. Så en trött kille idag men glad! Så då passade jag på att laga barnmat och vilken HIT!!! Här kommer receptet:

1 stor palsternacka

2 potatisar

1 liten vitlöksklyfta

bröstmjölk/ersättning

2mtsk rapsolja

Gör:

Skala potatis och palsternacka och hacka i små bitar.koka detta med vitlöksklyftan i lite vatten.

Mixa sedan palsternackan och mosa potatisen (inte mixa då det lätt kan bli klistrigt) blanda ner oljan och mjölken och där har ni purén. Detta funkar som det är. Men jag ville att han skulle äta lite kött. Så stekte lätt på en kyckling chorizo korv (fanns på vegetariska hyllan i butiken) sen mixade jag den med. Voila! Korv med vitlök/palsternacks/potatis mos han ÄLSKADE det! ♡

Tog sedan en lång promenad med min vän Irma och när vi kom hem bytte vi om inför middagen. Hade fått blombud från min fina vän Sofie i Karlstad! Tack underbara du! Såhär glad blev jag!!
Klänning åkte på och även klackarna! Ut på middag för att fira min födelsedag. Fyller ju 25år idag :) blev en skagenröra på toast (ingen mjölk) samt entrecote med pommes och aioli mjölkfritt även det. Det går att äta mjölkfritt på restaurang med andra ord :).

Nu börjar natten med kampen. Puss på er och önska oss lycka till!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Grattis på födelsedagen
viktoriab
,
Tack!! 😊