Barnkläder

Äntligen fick vi en solig dag! Efter snö och rusk så var det fint att få vakna upp till ljuset i hemmet igen.. :) älsklingen åkte till affären på morgonen för att köpa färskt bröd, sådan helg lyx! Vi tog en frukost tillsammans och sen började vi fundera ut vad vi skulle hitta på idag.
Vi hade några alternativ först.. åka in till Stockholm för att gå på Vasamuseet eller Junibacken! Men Frank var lite morgongnällig och vi bestämde då istället för att prioritera. Frank behövde faktiskt nya kläder, tex skalplagg och byxor.. så vi bestämde oss för att åka till Mall of Scandinavia, med ett stopp först på Lager 157 i Barkarby.

Vi kom inte längre än dit och in på XXL Sport för vi hade då redan hittat allt som vi behövde. Nya kläder och en CYKEL med stödhjul! Perfekt! Lager 157 har ju bra priser men upplever storlekarna stora! Så tänk på de om ni ska shoppa barnkläder där.. annars brukar vi köpa barnkläder på H&M, Lindex, Kappahl, Primark (när vi är i Spanien) samt ärva från grannbarn/kusiner.. så vi har inte lagt så mycket pengar på barnplagg egentligen.
Mycket kan man ju köpa begagnat också! Skor har vi köpt utomlands och fått ärva så vi har faktiskt inte köpt några dyra Kavat eller Goretex kängor till Frank.. den som varit dyrast i drift gällande kläder nu är ju vår lilla bebis i magen! ;) till honom har jag köpt fina kläder som vi kommer kunna sälja sen efter den första lilla bebistiden..

Nu ska vi få upp de sista gardinerna här hemma och sen går vi ut och låter Frank få träna på sin nya cykel! Det ska bli kul att få se han försöka trampa

Gillar

Kommentarer