Bara huset som fattas nu.

Åh vad kul att äntligen få bestämma allt färdigt för vårt hus! Det är en bostadsrätt i radhus om 3. MEN jag kommer kalla det hus för det ser ut som ett hus och funkar som ett hus förutom att vi inte har något med tak eller fasaden att göra, men gräsmattor/ altan/ grillplats/ förråd/ parkering/ vinden osv är vårt ;). Samt allt som finns inuti vid köp då såklart. Vi började med att välja golv. Där har vi valt detta:
alltså inte golvet som jag står på utan skivan som ligger på golvet, men det är ganska lika i nyanserna. Ett vit lackat ek golv.
sen kommer vi till badrummen, i det stora badrummet så ser ni den mörka plattan, den kommer vara på golvet och även på väggen rakt fram i badrummet där även badkaret ska stå. På väggarna är det matt vita kakelplattor.
(Inte rätt kakel/klinker på denna bild men sånt badkar)
I Lilla badrummet så är denna bara på golvet med vita väggar. Duschen i lilla badrummet blir en stor fin fyrkantig takdusch . Vi gjorde lite tillval gällande handfatet också. Vitt och större i stora badrummet och svart och standard mått i lilla. :)
den vita plattan är väggplattorna i badrummen. Sen valde vi klinkers till hallen och tvättstugan då tog vi den ljusa som ni ser i bild här ovan och under.
Kommer nog passa fint till golvet :) sen vet ju jag som städnörd att ljusare golv i tvättstugan döljer dammet bättre än mörkt som vi har i dagsläget ;).. måste tänka praktiskt!
köket är i dessa köksluckor på ett ungefär men med dessa beslag.
den översta.

Kaklet bakom vid fläkt osv kommer vara i en vit nyans :) med en mörkgrå bänkskiva.

inspo bild.
för köket kommer ju vara i denna utformningen fast spegelvänt. Vi tror att det kommer bli superfint iaf!

Längtar!!! Detta är vårt första steg i husdrömmen. Om ca 1 år är vi där ♡

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Åh va spännande Tror det kommer bli superfint! ✨
viktoriab
,
Tack!! Ja vi hoppas
Susanne
,
Hej! Undrar om du vet vad ljusa kaklet kommer ifrån på bilden under skåphandtagen, eller vilken köksleverantör? Hälsningar Susanne
viktoriab
,
Hej tyvärr inte! då jag hittade bilden på google. men jag sökte på form kritvit det är marbodals serie. så då fann jag bilden 😊