Avtändning?

vaknade upp kl 6 imorse och var kokande varm. Fick lägga mig utan täcke och försöka svalna till! Tempen gick ner lite men var helt skakis och illamående.. så jag käkade äppelbitar i sängen för att höja mitt blodsocker. Orkade knappt bära in Frank till skötbordet för ett blöjbyte.. fick sätta mig på knä vid toan och vips så var äpplet uppe igen:( ringde hem simon och ställde in dagens planer innefattande strong mama och lunchdejt.
Har inte spytt något mer sen dess men om det vore magsjuka skulle jag hänga över toan väl?
Funderar på om det kan bero på att jag vatit utan socker nu i 4dagar.. har ju ätit socker typ varje dag i nästan 1år!!! Kroppen kanske har avtändning, annars lär det vara vätskebrist och för lite mat med tanke på att jag ammar så behöver jag nog mer:) får bli bättre.

Älsklingen gick iväg till affären för att köpa lite salta nötter, nyponsoppa osv. Snälla han ♡
  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Snälla.. så du menar att det är bättre att äta massa godis än att sikta på BRA kolhydrater och öka vätskan? Dumt argument tycker jag..
Sandra
,
Jag skulle tippa på vätskebrist och avgiftning. När du slutar med socker tappar du vätska och förlorar både det och salt. I och med att du dessutom ammar så blir det säkert värre. Drick mer och tillsätt gärna lite mer salt än vanligt i kosten under några dagar så kommer det förhoppningsvis bli bättre 😊