Att vara sjukskriven behöver inte innebära 100% sjuk 24h per dygn..

Åkte in till jobbet i förmiddags för att säga hej och lämna läkarintyg till min chef. Var så härligt att få se dom igen jag vill förtydliga en sak..

Bara för att man är sjukskriven så behöver det inte betyda att man är dålig 24h om dygnet.. men det innebär att jag är okapabel till att vara på mitt jobb just av den orsaken att man inte vet när man mår dåligt... säg att man mår bra någon timme per dag så är det ju ofattbart svårt att boka in kund just i den tajmingen på den tiden då man mår okej för det skiljer sig från dag till dag, timme till timme. Ville bara få fram det här då vissa har ifrågasatt att man orkar jobba med sociala medier. Sociala medier är ju också att komma ihåg bara en liten glimt av ett helt dygn. Jag försöker ju öppet berätta hur jag mår här och dela med mig av när det både är bra och dåligt och jag hoppas man respekterar detta. ♡

Jag passade på att köpa sushi till lunch och fick med mig ett sånt fint smycke hem från chefen. En skyddsängel som hon har gjort! Den pryder min nyckelring nu.

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Håller helt med dig. Är oxå sjukskriven pga graviditetsillamående, har varit det i över en månad. Vissa dagar mår man bättre, och andra mycket sämre. De dagar/stunder man känner sig bättre tycker jag det inte är annat än rätt att ta sig utanför dörren och göra det man orkar, annars blir man ju knäpp! Det är fruktansvärt påfrestande för psyket dels illamåendet i sig, men även att bara ligga ned och känna att man inte klarar av att göra saker. Var själv iväg på en shoppingrunda idag, men i långsamt tempo och det blev inte alls många butiker jag orkade med. Men det var skönt att komma ut. Kämpa på!
Emma
,
Hur funkar det med sjukskrivning på ditt jobb då jag förstått att ni typ driver egna företag som enskilda personliga tränare? Krånglar Försäkringskassan något?
viktoriabergh
,
Hej! Nej på sats är man faktiskt anställd med alla förmåner som de innebär. 😊 inte kommit över till försäkringskassan än då de första 2v står företaget för. ❤
viktoriabergh
,
SÅÅ RÄTT!! jag håller med om allt til hundra, hoppas det blir lättare för oss båda snart. 😊 Kram!