Att vara effektiv.

Idag blev en ganska knasig dag.. skulle ha börjat jobba 07.15 och sen sluta vid 14.00 :) med 5st kunder.. en efter en avbokade pga sjukdom! Feber, halsont, magsjuka,.. så jäkla sjukt så det slutade med en arbetsdag på 1h! Hahahha eller ah, i mitt yrkesliv så innebär det alltså endast 1h betald arbetstid men jag var ändå där innan kunden och stannade kvar efteråt för att boka in nya och göra administration (detta är alltså icke betalt tid)

. Många timmar i PT branschen, åtmimstone på sats är obetalda.

Att då kunna hitta ett effektivt arbetssätt där du själv värdesätter din tid och väljer vad du gör med den tiden är ovärderligt i detta yrke!

Det sparar så sjukt mycket energi och du skapar förutsättningar för dig själv att slippa jobba så mycket obetalt.. för jag menar det är väl ingen som vill jobba utan lön? Nä det är inte lika roligt men i detta yrke ändå nödvändigt ;).. så därför är denna bransch tuff! Men har man rätt inställning och som sagt kan prioritera tiden rätt så är det inga problem alls! Så jag åkte hem från jobbet supernöjd efter en väldigt effektiv och handlingskraftig dag på 3h ;)

Hämtade då Frank från förskolan och vi var bara hemma.. handlade lite middag också men mer än så har inte hänt här idag. Skönt det också ibland! Imorgon har jag en LÅNG dag men är lycklig och pigg! :) härlig känsla. ♡
Hoppas ni haft en toppendag och att ni gillade mitt tidigare inlägg! Skoj om ni kommenterar vad ni gillar och inte, så jag vet vad jag ska lägga mer fokus på till er! ♡

Gillar

Kommentarer

Lis
,
Toppeninlägg med rörlighetsträningen. Behöver verkligen inspo. Kontorsjobb, stell i höften pga artros. Så detta är perfekt. Tack!
viktoriabergh
,
Åh vad bra! Kalas, bara att träna på 😊 lycka till!