Att tro på sig själv ♡

Hej! Här är min nya (läs) föredetta jobboutfit! Jag är alltså tillbaks helt på SATS som personlig tränare och har verkligen hamnat helt rätt med toppen kollegor! Så underbart ♡

Bålsta är mitt nya center och det är så himla familjärt och mysigt! Det hänger liksom en hel familj med gräsänder utanför som brukar få lite bröd av medlemmarna.. vattnet ligger precis nedanför och jag kan bara tänka på hur många vändor det kommer springas på den där stranden på sommaren. Vem vet, har man mig som pt så kan det lika gärna bli ett pt pass I VATTNET! De ni;) så om du känner dig taggad eller har en vän som behöver komma igång så finns jag här! Bara att höra av sig så kan vi boka upp en träff tillsammans.

Att gå tillbaka till detta jobb igen är egentligen anledningen till varför jag har haft prestationsångest dessa dagar! Riktigt tufft mentalt att gå tillbaka till detta yrke efter nästan 2år borta från det. Jag har ju ändå 2 gånger om gjort den här resan med att börja från noll och bygga upp en kundkrets med klienter. Att ha lyckats och sen ska behöva bevisa för dig själv och omgivningen att du kan det är svårt. Jag har ju på något sätt satt min egna ribba högt. MEN nu siktar jag ju inte mot toppen utan jag siktar mot en härlig arbetsmiljö där jag inte behöver jobba för mycket utan jobba lagom och lägga resten av min tid på familjen. Prioriteringarna är annorlunda nu :)

Man ska veta att detta är en tuff bransch som personlig tränare men också en fantastisk bransch, där man har alla möjligheter om man själv vill och man får dessutom hjälpa andra människor och förändra liv! Helt fantastiskt ♡

Nu efter 2-dagars arbete så har nerverna släppt lite och självförtroendet börjar komma åter. Så fort jag är innanför dom där dörrarna så är det som att jag aldrig lämnat.. det sitter i benmärgen och jag har fått en otroligt bra start! :) så kul. ♡ Har redan hunnit få 3 nya kunder och bokat in en hel del folk för uppstart. Roligt!!

Jag har använt mig av peppande ord nu de sista och jag har även fått enormt stöd av min käresta + familj. Dom tror på mig och vet att jag kan. Känns betryggande med sånt fint stöd.. alltid härligt att prata med nära och kära när man stöter på hinder hos sig själv eller har tuffa stunder.. det är jag tacksam för sen har jag ju er som är ett väldigt stort stöd! Kanske mer än vad ni tror ibland. Får så mycket positivt här och önskar att jag kunde ge tillbaka mer! ♡ ni är fantastiska.

Så tack för att du läser min blogg och ger mig så mycket kärlek!

Gillar

Kommentarer

Cajsa
,
Hej! Kan man kontakta dig för kostrådgivning och ett träningsschema på hemmaplan?
viktoriabergh
,
Hej dessvärre inte. Jag kommer lägga all min tid på plats i centret. Blir inte bra kvalité med träningsschema. Jag vill gärna ha närvaron på min träning ♡
Karin
,
Underbart! Heja hej! Kram Karin
viktoriabergh
,
Tack snälla!! ❤❤
Malin Lexell
,
Jag tror på dig också Viktoria! Du var grym på Tuletorgets tid. Du är lika grym idag. Välkommen tillbaka! Bålsta är verkligen så härligt center.
Mamma18
,
Du är såååå grym och även att jag inte känner dig utan läser din blogg typ 5 gånger om dagenså tror jag verkligen på dig, utan tvekan. Du får också mig att våga lite mer, man blir så inspirerad. Ha en fin helg!
viktoriabergh
,
Tack snälla Malin!! Så fin du är ❤❤ ja verkligen ett toppen center°
viktoriabergh
,
Men tack snälla underbara du!! Vad härligt att man kan inspirera med lite mer mod!! Kram