Att förbereda honom

Nu har jag åkt ifrån mitt lilla hjärta! Han som vägrat ge mamma en puss på jättelänge, pussade mig nu hejdå och vinkade glatt när jag åkte.. känns bra♡ han får det mycket roligare med familjen uppe i Dalarna än på förskolan, helt klart.

Vi brukar förbereda Frank om allt genom att prata med honom och berätta om de som komma skall.. detta med farmor och farfar började vi prata om redan för en vecka sedan och han har pratat om det själv sen dess, så igår när jag frågade vad som händer imorgon så sa han snabbt: FARFAAAAR :) vår lilla sötnos. Så kvick och med i allt! Stenkoll har han, de små liven vet mer än vad man tror ibland.

Detta innebär ju då några dagar med bara mig och älsklingen, hade tänkt göra något skoj imorgon men jag har dessvärre börjat få rejält ont i halsen!! Sådär att man inte ens vill svälja. Fy hoppas det inte bryter ut i en förkyldning nu bara.. ska vara hemma imorgon istället efter jobbet och bara ta det lungt. Kanske lösa lite korsord och dricka iskall lemonad i skuggan.

Gillar

Kommentarer