Äntligen hemma med min gos

Vad man får in bättre rutiner när man jobbar! Jisses har ju iofs fördelen att tex ha träningsplatsen som mitt arbete så att ta sig iväg till gymmet är numera inget problem;) så länge jag har med mig en väska med ombyte och handduk så kan jag klämma in ett pass träning. Så bra!! MINST 3st pass i veckan ska det bli till en start :)

Kosten är bättre med, det är inte riktigt så att man orkar ta bilen och åka och köpa lunch när man kommit fram till jobbet utan man vill gärna ha matlåda med sig.

Nu har vi kunnat planera enklare med matlåda och jag har känt mig väldigt motiverad att planera in bra kost dessutom. Det är inte lika kul heller att springa med snabbmat och sämre kost när man måste ta med sig matlådan och gå över hela gymmet från köket till vårt arbetsrum så att alla kan se vad du ska äta till lunch;) haha man måste ju föregå med gott exempel! Även om man kan fuska här och där såklart!! Men detta motiverar ju ändå mig att tänka till kring kosten och det är positivt! För min kropp mår bäst av näringsrik mat! :)

Nu är jag äntligen hemma med min lilla kille och imorgon har jag endast en kort dag på jobbet så jag ska faktiskt hämta upp han tidigt från förskolan så att vi kan ta helgen tidigt tillsammans!! Snacka om att man får njuta av helgerna nu när man jobbar på i veckodagarna. Så en lång helg är vi värda :) tid tillsammans är det bästa som finns!♡

Gillar

Kommentarer