Äntligen hemma

precis innan vi skulle gå till gaten så spydde denna lilla kille ner sig.. så vi fick snabbt byta om på han och höll tummarna för att det var en engångsgrej.. och inte magsjuk eller så! Som TUR var så var det bara den och inte något mer!! hade kunnat bli en spännande resa annars.. barnet bakom oss kräktes dock och hade en fruktansvärd hosta! Stackars.
Hemresan gick superbra iaf!!! vi hade dessvärre en längre flight hem än dit.. 11h och 15min! Alltså Frank skötte sig jättebra och var duktig men hur det än är så är en lång flygning aldrig kul! Jag får så ont i kroppen av att sitta still sådär länge och mina ben får kramp typ.. med benkryp så att jag bara måste ställa mig upp och röra på mig sen med en 10kg kille i knät också som skapar större tryck ja det gör det hela lite jobbigare. Vi bollade frallan mellan oss jag och älskling och hjälptes åt så mycket vi kunde iaf . Vi kunde dessutom inte sova en blund!! Typiskt men vi båda däckade i bilen på väg hem från Arlanda, haha.. ni förstår inte känslan att få krypa ner i sin egna säng vid midnatt hela familjen. Så skönt! Aldrig har sängen varit så härlig!!

Imorse vaknade vi alla runt 07.00 och älsklingen åkte iväg och köpte färsk baguette med svenskt smör och hushållsost! Det ni;) vi var trötta på bacon och ägg nu.. haha

Efter frukosten så packade vi en ny väska och hoppade in i bilen mot Karlstad! Så nu är vi snart framme där för påskfirande. Mysigt :) jag har min fina topp från Samsøe & Samsøe på mig.

Gillar

Kommentarer