Älskade träning

Jag är så lycklig som hittat träning som passar MIG! Som ger mig möjlighet att utmanas, stärkas & samtidigt får jag den sociala biten med alla mammor där + att Ralf trivs på träningen tillsammans med alla bebisar.
Idag var det ett ganska tufft pass med mycket flås! Vi körde jobb i 4min totalt sen vila 1min innan vi drog igång igen.. så på 4 minuter skulle vi hinna:

20 boxjump + 200st hopp med hopprep

sen efter vila

20 boxjump + 30kcal rodd

vila

20 boxjump + 40 push pressar

vila

20boxjump + springa 2 varv runt träningslokalen

vila

20 boxjump + 100st slamball (orkade bara 57)

såååå kul!! Men sjukt jobbigt

Efter träningen så storhandlade vi och jag har nu efter alla era fina meddelanden där ni peppat och delat mer er, insett att han nog sover för lite på dagtid... samt äter lite för lite. Har nog slarvat lite med mellanmålen för honom och så får han nog för lite mat när han väl äter eftersom han alltid äter upp också tänker jag! Ralf är ju en väldigt hungrig bebis och kan ju dessutom vara i en tillväxtfaktor just nu. Det är ju vanligt! Bättre att erbjuda tills han är mätt och belåten! ☺️
Så mycket barnmat idag i korgen

Jag och plutten! Ska väcka han nu för att hämta storebror på förskolan! Typiskt att man alltid ska behöva tvinga upp bebisen för ärenden.. det är tufft att vara småsyskon också. Han får helt enkelt haka på och gilla läget ;)

Gillar

Kommentarer