Alltid tillsammans

Ähh mamma.. varför ligger jag här på golvet? Hahah älskar toalettbesöken ibland! När man får panik springa och hämta bebis och bara lägga han på golvet i badrummet så att man hinner gå på toa. Livet som mamma.. aldrig ifred

Idag har vi startat dagen på bästa sätt! En god frukost med mango/kokos smoothie, 2 kokta ägg sen åkte vi iväg till Mamma passet, jag och båda barnen.. tänkte att Frank skulle tycka det var kul att få följa med mamma o träna,. Vilket han verkligen uppskattade!!

Ralf somnade så fort vi kom dit och när han senare vaknade upp under passet så var han fortsatt nöjd! Skönt! Frank tränade tillsammans med oss och sen lekte han med allt i gymmet, yogabollar, lianer, leksaker osv! Det är rena rama kaoset där inne i lokalen men så himla härligt! Exakt så det ska va! Glädje att få ha med sina barn och dela träningen med dom! Frank ville följa med fler gånger sa han så detta kommer vi göra om :)
efter träningen så handlade vi lite lunch.. det blev grillad kyckling med potatissallad, lite baguette och mozzarella/tomat sallad till. Ralf var dock supertrött och missnöjd vid matbordet så jag fick kasta i mig maten och amma samtidigt. Nu somnade han vid bröstet här i soffan(eller nej skoja.. han vaknade igen) vi ska göra oss redo för BVC här snart ändå då Ralf ska ta sin 3mån vaccination idag. Ska bli spännande o se vad han väger o hur lång han är med. Tänkte även ta upp det där om att han har dålig amningsteknik. Kanske kan få lite tips och hjälp!

Gillar

Kommentarer