Alla skavanker

Alla sa till mig att efter du har fött din bebis så kommer allt bli som vanligt.. detta är en lögn. Det är sällan allt blir som det var innan. Nu pratar jag om dom fysiska förändringarna både invändigt och utvändigt.

◇ Foglossningen kommer och går ÄNNU! 7mån efter så känner jag av den.. många av mina mamma vänner håller med.

◇ Upplever fortfarande att man kan bli lite lättare svullen i både fötter/ ben och underliv.. vid samlag så kan det även kännas lite annorlunda.

◇ Brösten är inte densamma.. inte samma fyllighet och inte på ssmma ställe som innan

◇ Håret som var så tjockt och fint under graviditeten är nu ett minne blott! Funderar på att köpa peruk om det ska fortsätta såhär! Tunnhårig som fan...

◇ Bristningarna på magen finns där.. men det bästa är att jag tycker inte ens att dom syns.. när jag ser dom så tycker jag att dom är snyggare än mina tatueringar för det är äkta tattoos.

◇ Den slappa huden på magen. Har jag ABSOLUT ingen stress över. Tycker typ att den är söt! Fan jag är ju mamma och jag skiter fullständigt i lite lös hud. Jag har verligen annat att tänka på än just det. Speciellt när man är i bikini! Då haf jag fokuset mer på vår son än på hur jag ser ut! Så skönt.

◇ Det enda som jag kan bli ledsen över på min kropp är att rumpan försvunnit.. helt ärligt så trodde jag verkligen att jag skulle kunna behålla den. Men det motiverar mig till att träna så det är ju bra! Jag har tid att bygga upp den igen. Jag känner mig stark i kroppen iaf så nu saknas bara musklerna visuellt ;)

Jag är lyckligare än någonsin iaf! Det är en sak som är säker :) och jag känner mig älskad och uppskattad av min fina älskling. Jag känner mig själv GRYM! Våga må bra ♡

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Tack tack tack värmde!
viktoriab
,
Ja det var INGEN som "förvarnade" mig om vad som kan ske efteråt. 😊
viktoriab
,
Allt handlar om bättre kost och mer träning ♡♡
viktoriab
,
Ja exakt! Åh heja oss!! ♡
viktoriab
,
Tack snälla fina du! ♡♡ blev verkligen varmt berörd av dina fina ord. Kram!!
Jennifer
,
Mitt tips: skaffa nya kläder som passar 😊
viktoriab
,
Jag kan skriva ett inlägg om detta! ❤
Leila
,
Ja gärna <3
Lisa
,
Över 2 år sen dottern föddes och jag känner fortfarande av fogarna. Brösten är sig inte riktigt lika, men rumpan överlevde ✌ Jag är väl dessutom en av dom få som är glad över att ha kvar några mamma-kilon. Före graviditeten var jag så smal och hade problem att gå upp i vikt. Så nu känns det bra att äntligen fått "lite tyngd" För problem med vikten finns även åt andra hållet
viktoriab
,
Självklart! Skönt finns alltid plus och minus med saker.