Alla hjärtans dag

Det blir aldrig som tänkt va?..vi skulle haft en mysig middag tillsammans bara vi 2 igårkväll men älskling fick jobba över och sen när jag nattade Frank så somnade jag och blev då tillåten att sova i 2h.. innan jag blev väckt! Åh så ledsen jag blev att han lät mig sova bort den här kvällen igår.. Medan han tänkte va snäll och låta mig sova liksom, så jäkla fel det kan bli och hur olika vi är kring dessa "högtider" för mig är det lite heligt och just det där att vi skulle laga en god middag tillsammans men det slutade med att han hade redan ätit en Risifrutti så han var ju inte ens hungrig och skulle dessutom gå och lägga sig för att klockan var mycket. Ja då var jag ganska ledsen faktiskt.. Jag tog en panpizza och försökte svälja ner den mellan tårarna, fick tröst senare och vi kom fram till att ta igen den här kvällen på fredag istället . Lät som en bra idé! ♡ så ja alla hjärtans dag är inte bara en hjärteglad dag hörrni. Sen bryr jag mig ju inte så mycket om gåvor och blommor! Jag tar hellre en bukett rosor någon annan dag på året när de är oväntat och av eget påhitt :)

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Men vilket stort problem. Herregud man kan väl äta en god middag vilken dag som helst . Alla hjärtans dag är bara en dag då affärer ska tjäna pengar liksom morsdag , farsdag och allt sånt där larv .
viktoriabergh
,
Ja men själva grejen som jag skrev var ju själva planeringen osv! Att det inte blev en mysig kväll med sambon.. utan istället en sketen Pan pizza i soffan ensam. Hade väl varit minst lika tråkigt kanske om det var en planerad onsdags dejt någon annan kväll men så blev ingenting av.
Tina
,
Men snälla Camilla. Bara för att DU tycker så om alla hjärtans dag och liknande betyder inte det att alla andra måste tycka likadant. Vi blir alla besvikna på olika ting och vi ska inte klandra varandra för det. Oavsett dag så hade jag också blivit besviken om mina planer gick åt skogen. Nä förstår inte alls varför man ska sprida sina negativa åsikter, vi tycker alla olika och vi måste acceptera att andra inte alltid tycker som en själv. Heja dig/er Viktoria! ❤️
Sara
,
Jag är precis som du. Hade också blivit ledsen om man sett fram emot något/planerat något. Spelar ingen roll att de va på alla hjärtans dag, hade kunna vart vilken dag som helst och jag hade blivit lika ledsen. Man behöver kvalitetstid med sin käresta ibland. Hoppas er fredagskväll blir som ni tänkt er. Kram!
viktoriabergh
,
Ja såklart! Jag är mer blödig gällande sånt kan inte rå för! Tack snälla den blev toppen ♡