Ägglossning eller mensvärk

Här vaknade vi upp och gjorde morgon vid 7 imorse, det har regnat sen dess och det ser ut att kunna bli en ganska mörk och grå dag! Får se vad vi hittar på idag då mannen här hemma gick och la sig igårnatt och vaknade upp med feber efter 1h.. stackarn! Så han lär vara hemma och kurera.. 

Jag sitter just nu i soffan och myser framför Nyhetsmorgon medan Frank river ut allt som finns i tv bänken.

Jag vaknade dessvärre upp med en "mensvärk" men tror inte att det är de, tror det kan vara ägglossning eller så för ända sen jag födde Frank så har varje ägglossning känts mycket mer! Haft ondare då vid de tillfällena i månaden då ägget ska släppas.. hmm undra varför! Har ni märkt samma efter era förlossningar? 

Gillar

Kommentarer

Hedstromss,
Jag håller med dig! Får också jätteont då och har inte haft så innan jag fick barn!
www.nouw.com/hedstromss
Josefine
,
Jag har samma, men tror att det beror på att kroppen suktar efter en till graviditet. Hon på BB sa något om det iaf att kroppen inte vill något annat än att bli gravid igen efter en graviditet!
Emma,
Men åh jag känner igen mig big time! Får också väldigt ont när jag har ägglossning. Usch!
www.nouw.com/denskrivandemamman
viktoriabergh
,
Konstigt de där! Undra varför!!
Anna
,
Samma här! Har nästan aldrig haft mensvärk i hela mitt liv,inte alls så mycket att det gör så ont att det stör eller måste ta något mot det men efter att mitt första barn föddes för snart 6 år sedan så får jag jätteont vid ägglossning,känner direkt när det är dags! Vet flera som har så efter förlossningar så jag tror det är vanligt att det blir så 😊
viktoriabergh
,
Okej lugnande ändå att veta att man inte är ensam! Då borde det ju inte vara något fel menar jag 😊 men så konstigt!
Linn
,
Jag känner likadant! Jag skulle säga att magen är svullen eller har värk 2-3 veckor per månad. Antingen av mensvärk, ägglossning eller att den förbereder sig för något av det.. Det är ju himla tröttsamt.. Det får bli Ipren, te, en varm vetekudde som hjälp för det. Skulle det stämma som Josefine skrev att kroppen ''suktar'' efter att vara gravid?