VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Krämigaste äggröran

Jag har alltid tyckt att jag varit hyfsat duktig i köket med matlagning! MEN jag har ju tydligen heeeeelt missuppfattat hur man gör en god äggröra!!! Det var först när jag såg en video på Facebook från en kock som förklarade tillagningen av den där perfekta äggröran som jag insåg mina misstag! 😂

SÅ nu när jag är 27år så har jag lärt mig att laga den perfekta äggröran som blir sådär krämig och saftig!!! Åh vet ni vad! Ralf ÄLSKAR den.. perfekt!

Så här gör man:

jag blandar min på 3ägg och ca 1/2-1dl grädde 36% . Kryddar med salt, vitpeppar & svartpeppar. Men här kommer tricket!

Äggröran ska göras på medeltemperatur! Detta innebär att om du har en spis som går till 12 så steker du på 6, är det 10 så blir det 5.. ja ni fattar!! Det ska alltså ta lååång tid att röra ihop äggröran och man ska försöka röra hela tiden för att den ska bli jämn och bra!! Alltså gör ni detta så kommer ni tacka mig sen 😉 jag brukar steka lite kalkonskivor till.

Smaklig måltid! A7034905-5066-43D5-B322-8D31514A5015 901E53EC-F21A-43A9-A5D5-BC742755BD99 35190E8D-AB88-4F68-9236-D3F101AF580D


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna