VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vatten över huvudet

Hej kära ni! Önskade att jag kunde skriva åh, mår så mycket bättre! Men nej. Jag vaknade upp imorse och kände mig utvilad och piggare så en promenad med barnen i lugnt tempo blir bra tänkte jag! Oj oj oj. Det skulle jag nog inte gett mig på. Jag var helt slut redan efter 5min promenad och svettades som en gris.. ändå gick jag väldigt sakta! Fy.. jag tog mig igenom en promenad iaf för den friska luften tänkte jag.. men nej idag var det allt annat än friskt! Blev ju supervärme! Hahah väl hemma så var städerskan här så vi fick packa in oss i bilen och åka iväg, handla och reklamera bord från Jysk fick bli dagens uppgift medan hon städade hemmet.  Var ju tvungen att handla hem middag och se till så att vi fick i oss lunch! Efter denna dag är jag helt slut.. att få komma in till ett rent hem var ändå dagens höjdpunkt. CEA6F0EA-1F1C-4352-B612-133ED70A131BSå såhär slut är jag nu! Hahahah

försöker natta bebis under tiden som jag uppdaterar till er med. Vi testar ju med napp i hans säng nu vilket har funkat bra nu i några nätter. Håll tummarna att denna nattning inte blir för lång heller! Behöver få lägga mig på soffan och bara vila! Hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon. ❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna