VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sjukstuga dag 2

Hej på er!

Natten var ganska tuff igår! Båda barnen sov med mig inne i sovrummet men det värsta var att vid 3 på natten så började dom väcka varandra och det slutade med att ingen kunde somna om.. åh när man är sjuk och sådär jäkla trött! Frank väckte Ralf och Ralf väckte sen Frank.. man blir ju så irriterad! Allt man vill är att somna om. Eftersom älsklingen är den enda som är frisk och dels ska upp på jobb 5 på morgonen så fick han sova på soffan! Men hade stor lust att gå ut från sovrummet och byta plats med han😂.

Så idag har vi iaf bara myst runt i pyjamas.. Frank har hostat så han har spytt, hunnit tagit ett bad medan jag var på toa och lilla Ralf låg i babygymmet på toagolvet.. livet som 2-barns morsa! Hahah 6A403088-9632-47D2-B44A-84447A1970A2 0F7B5904-263F-4407-85F4-51397F16254F A2EA869F-66C0-4111-BFE4-44704D53C747 391883C7-6B32-41B3-8399-D40E31B74614Chips efter frukosten är ju optimalt va.. 😂

tyvärr så har jag jordens huvudvärk nu och de enda som Simon glömde att köpa var alvedon. Typiskt! Får dricka massa saft! Har så svårt att få i mig mycket vatten så nu har jag börjat med funlight saft Lemonad smak. SÅ god och man blir typ törstig av att dricka den, så bra tips om du som jag är dålig på att få i sig vatten. :)


Annons

Kommentarer


 1. cecilia 10 september, 2019 on 02:47 Svara

  Låter jobbigt hoppas ni kryar på er snart! Jag har 2 barn med 18 mån mellanrum och dom väckte typ alltid varandra när dom var små/bebisar båda två. Utan att dom var sjuka! Min äldsta har aldrig gillat att sova och inte som bebis heller så även om hon var 2-3 år och minstingen 1,5 år yngre så vaknade dom båda på natten för välling eller amma och väckte varandra…superjobbigt. Jag hade dom i vars ett rum för att försöka skapa lugn för dom men det blev ju till att springa för mig. Blä vilken tid. Känner så väl igen den där ILSKAN man får när dom väcker varann, men man förstår ju samtidigt att dom inte kan hjälpa det men till slut blir man ju helt slut. Min man jobbade hela tiden så det var supertuffa år. Nu är dom 13,5 och 15 så lite annorlunda, nu lägger dom sig efter mig ibland! Tack för superbra blogg – lustgit hur jag kan relatera till din blogg bättre än dom flesta fast jag är typ 15 år äldre. Vi har nog lika bakgrund känns det som.

  • viktoriabergh 23 september, 2019 on 22:13 Svara

   Åh låter som att du har kämpat på bra!💕 ursäkta sent svar såg detta nu. Allt har sin tid och sina faser 🥰. Åh vad häftigt! Ja det är ju inte alltid åldern som spelar roll! Kul att jag kan inspirera lite ”äldre” också! 💕☺️ kram!!

 2. fia 11 september, 2019 on 09:39 Svara

  krya på!! men låt mannen ta lite mer ansvar, är han frisk orkar han väl hjälpa till på natten?man klarar ju som frisk och vuxen att vara trött någon dag trots jobb. Du som är sjuk och dessutom hemma med två sjuka barn behöver vila!!

  • viktoriabergh 23 september, 2019 on 22:14 Svara

   Tack snälla du! Ska absolut göra det näst gång. Men denna gången så kände jag att jag skulle klara det.. man är väl van att köra på bara! Får bli bättre att be om hjälp!🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna