VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

The dress

Jag har denna sommaren fastnat för fina långklänningar! Det har varit svalt och skönt de gråa dagarna men ändå bekvämt och smidigt för mig som ammar med alla knappar 🤗👍🏼 Denna ljuvliga blåa hittade jag inne på Zara. Den är dock liten i storlek så jag rekommenderar er att gå upp en storlek om ni är sugna på den. Finns på deras hemsida. ☺️8EAA8477-D5B7-4552-9F84-CBEC4DA0FBDB


Annons

Kommentarer


 1. Nicole 6 augusti, 2019 on 19:10 Svara

  Vilken fin klänning! 💜😊

  • viktoriabergh 8 augusti, 2019 on 22:30 Svara

   Tack!🥰

 2. S 6 augusti, 2019 on 22:41 Svara

  Åh så fin! Du har alltid så fina kläder, upplever att der är svårt med amningen att hitta fina smarta ”enkla” kläder för amningen .. vill helst inte dra upp T-shirten och sitta med magen i vädret, att sitta med tuttarna gör mig dock inget 😂🙈

  Skulle vara kul om du ville tipsa lite vart du köper osv 😍😍 ett kläd amningsinlägg 🙌🏻😂

  • viktoriabergh 8 augusti, 2019 on 22:31 Svara

   Tack!! Ja alltså skjortor är perfekt! Allt med knappar eller omlotttröjor (alt) väääldigt lösa plagg där tutten kan smyga ut. Så har jag tänkt 😂👍🏼 så beställt lite varstans faktiskt! Med just dessa kriterier. Kram! 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna