VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lazy sunday

AD5F7753-2C6C-412B-A2C8-C51C02584ED3 C2100DCD-B64A-4C28-90E6-BCF5EEFE1F0FEn lugn och skön dag idag, vi tog sovmorgon framför Persson & Findus i sängen sen stekte jag pannkakor med glass & sylt till frukost :) mums!

Efter det så åkte vi till granngården för att köpa gräsfröer & vattenspridare. Vi handlade även mat. Väl hemma så vilade vi lunch och gick sen ut för att så gräs! Vi var inte ute länge innan mörkret kom och regnet var på ingång.. perfekt för oss som fixar gräsmattorna nu;)

Jag passade på att färga utväxten och ögonbrynen här hemma & älsklingen åkte iväg för att köpa thaimat! Sååå gott, vårrullar och pad kra pao, lite hett, får se om halsbrännan kommer ikväll! Men det är det värt isåfall 😂👏🏼 Inget nytt i förlossningsväg, slemproppen verkar släppa lite allt eftersom så kanske håller på såhär i en vecka till.. vem vet! Imorgon ska jag på besök till bm iaf så får se hur det ser ut då, undra om hon kan se om jag öppnat mig något. :) hoppas!CE8BB8DB-67E4-4C0D-816B-7481361B48A0svullnat upp har man gjort iaf.. pjuh!


Annons

Kommentarer


 1. Tina 13 maj, 2019 on 06:19 Svara

  Blir alltid lika besviken (missförstå mig rätt nu!) när det varit tyst från dig lång tid och sen ingen bebis 😂 Hoppas han kommer snart! Kommer vi få följa dig som förra gången med Frank eller ska ni ha det mer privat nu? (Tänker på förlossningen, sen kan ju allt hända eller gå fort så ni inte hinner uppdatera så klart) Lycka till och stor kram!

  • viktoriabergh 13 maj, 2019 on 07:56 Svara

   Haha åh förstår helt! Så kul att de är så många som följer med spänning 😍.. det hopps vi med! Ska försöka uppdatera er såklart! Vid första känning så vill jag gärna meddela i bloggen om att det är igång! Såklart ska ni få följa med på resan om det hinns! 😉 tack!! Kram!

 2. Lissel 13 maj, 2019 on 17:31 Svara

  Grattis till bebis 😍 kan inte mina också komma nuuuuu

  • viktoriabergh 15 maj, 2019 on 17:07 Svara

   Åh tack!! Ja heja heja!😍❤️

 3. Karin 16 maj, 2019 on 18:04 Svara

  Hej. En fråga. Vilken hårfärg har du egentligen? & vilken hårfärg färgar du ditt hår samt bryn med hemma. Du är så fin i den färgen & just det Stort grattis till det nya tillskottet😍

  • viktoriabergh 18 maj, 2019 on 22:50 Svara

   Hej! Mellanblond:) jag färgar med olika varje gång men använder mig alltid av mörkbrun, gärna lite ”frostigare” kalla färger och lägger brynen samtidigt som utväxten 😂👍🏼 tack!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna