VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tack för blommorna!

7EA2A9DF-C2F8-4B37-BDBB-24F1586650F8 D079D694-5E45-4854-87A1-686267CCC502Sådan fin överraskning när ett blombud plingade på dörren! Fick en helt fantastisk bukett samt chokladpraliner av Kanal5 & Dplay för en lyckad serie med kärleksparen. Tack fina ni för det! ❤️ Så uppskattat!!

Jag fixade iordning en kycklingsallad till middagen, enkelt och gott!

I salladen hade jag i gurka, tomat, romansallad, röd paprika, rödlök & fetaost. Olivolja, flingsalt & svartpeppar.

Till detta blev det avokado och marinerad kycklingfilé med smaken garlic. Kan erkänna att vi inte ens öppnade såsen för det var så goda smaker ändå så det behövdes ingen sås! :) nu har jag en fräsch lunch imorgon med. Perfekt.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna