VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ikea och semelfika!

Idag besökte vi Ikea här i Karlstad för att ta en lunch, det blev många sittpauser inne i varuhuset kan jag säga! Inte för lilleman som här på bilden utan för mig som PREGGOT! Haha usch nu börjar man känna sig lite tyngre.. hade ont i ryggen och fötter efter en stund där inne men kul att kika runt lite som vanligt på Ikea. B529D60F-B429-45FB-9549-AAB7E6FE9B7CEfter Ikea så tog vi en sväng till Hanna Larssons som är ett café här i Karlstad där semlorna ska vara bäst i stan!  Vi köpte med oss hem och fikade hos mamma. Mysig dag! Min mormor är också här på besök, härligt att få träffa henne med!

På eftermiddagen så åkte vi hem till pappa för att hälsa på och äta middag ihop. Han bjöd på fläskfilé & gorgonzolagryta med färskpasta. Såååå gott! Passade även på att låna massagedynan, hade sådan himla huvudvärk och lite massage gjorde mig gott 😉 DF4BF745-DDFE-4F0C-AAE2-331EFD2FA5F2


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna