VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gravidfika

Idag tog jag en fika tillsammans med en nyfunnen vän! Som dessutom är gravid! Så roligt när folk vågar ta kontakt och är framåt, precis som mig! Så kul, vi hade en lååång graviddejt med fika och lunch i omgångar.. 4h satt vi där och pratade om himmel och jord, så mysigt :) 37D81854-3689-49CD-B663-B82E538F7CF5orkade bara äta halva! Och fika efteråt då 😉 haha.. så gott med bakad potatis och skagenröra! Mums

dock så fick jag en deppighets dipp när jag kom hem och grät en liten skvätt på eftermiddagen.. upp & ner i humöret kan man verkligen säga.!!

Behöver en lång varm kram av Simon sen, och han har lovat att fixa middagen så jag ska fortsätta ligga på soffan och vila.


Annons

Kommentarer


 1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 4 februari, 2019 on 18:14 Svara

  Så gott

 2. Patricia 5 februari, 2019 on 09:38 Svara

  Det var kul att du kom förbi och provade vår mat och fika/ Patricia Kafé systrar två

  • viktoriabergh 5 februari, 2019 on 15:53 Svara

   Åh tack! Alltid supergott, och så mysig miljö! :)

 3. Kristina 6 februari, 2019 on 23:31 Svara

  Förlåt men blir så avundsjuk när du skriver att allt du behövde var en stor varm kram av Simon… önskar också jag kunde få en kram av min man, men som tyvärr gick bort för 4månader sen och så är man gravid med barn nr 2 i vecka 39+4 och har en dotter lika gammal som Frank typ!
  Man mår ju inte överdrivet bra som de är höggravid och så ensam på de.. så jag kan ärligt säga att jag blir så avundsjuka på alla som fortfarande har de ”normala”..!
  Men inte för att låta bitter på nåt sätt, men njut av varandra!!!!
  Kram

  • viktoriabergh 8 februari, 2019 on 18:33 Svara

   Men åh! Jag beklagar sorgen! Man ska aldrig ta saker för givet, och förstår din känsla av den där ensamheten💕 hopps du har fint stöd av nära och kära och så fint att du får ta hand om ert lilla barn nu. Vill skicka alla mina styrkekramar till dig!!❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna