VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Troll

Kommentar från Amanda:

När du började blogga var du en vanlig hälsosam tjej och det var kul att läsa din blogg.

jag ver inte vad som hänt men nu skriver du mest hur jobbigt livet är, hur ni bråkar, hur ni köper dyra prylar, du gör reklam för märkliga kläder. Du känns rent allmänt som en väldigt vilsen själ som inte passar in och som försöker eftersträva nått ”lyxliv”. Det är inte coolt med ankläppar. Det är inte normalt att ge ungen festisdricka och korv från macken varannan dag. När han ”trotsar” som du kallar det blir du arg på honom och skriver precis som det är hans fel. Barn trotsar inte, barn testar sina gränser och det är inget att bli arg över. Bättre att läsa på hur barn i den åldern funkar och hur du ska bemöta honom. Hur många gånger har du inte skrivit att ni ska skärpa er sen skiter det sig efter en månad eller två med kosten? Varför ens börja då med massa förbud…ät vanlig jäkla mat och grönsaker så löser det sig.

Sen bara själva grejen att du tar upp det ”vad ska folk tro” eftersom du är sjukskriven gör ju att du inte verkar 100% ärlig med dig själv. Precis som du hade kunnat jobba men tycker det är skönare att slappa hemma,fika, luncha, shoppa. Samtidigt verkar ert förhållande sjukt jäkla ojämnställt. Varannat inlägg handlar om att Simon är iväg på sina hobbys medans du lagt dig ner och typ skiter i allt. Du är gravid och sjuk, absolut. Har själv varit där men det är klart det blir tråkigt att läsa en blogg som bara innehåller detta.. Du försöker ju inte ens fokusera på det positiva.

Tycker att förr fanns det en person bakom din blogg. Du var din egen, med egna intressen, egen livstil, hälsosam, peppande. Nu är allt bara så trist, grått och dött. Deprimerande typ. Förut var det å den bloggen måste jag kolla nu är det mer..”jaha kommer det nu vara samma sak igen..”

Tyckte du var grym när du börjat spela fotboll igen! Typ en sån tjej saknas bakom denna blogg.

Svar:  Helt ärligt Amanda… så vet jag inte riktigt vart jag ska börja i detta svar.. jag blir väldigt ledsen och också matt av att få läsa den här typen av kommentarer!

Att jag numera bloggar om det mer verkliga livet och kanske mer ”negativa” saker är något jag faktiskt valt att fokusera lite mer på helt ärligt, eftersom jag själv gillar att skriva av mig om det jobbiga i livet eller sånt som andra aldrig visar upp i sociala medier.. jag har själv tröttnat på alla filter, den perfekta bilden att man ska leva ett så mysigt och lättsamt, glatt liv.

Detta har jag reflekterat mycket över och det har fått mig att må dåligt över mitt liv ibland… att inte JAG också kan få ha det där perfekta livet med bara glädje och kärlek. Med visdom kom också insikten av att det enbart är ett påhitt, en fasad, en illusion av något som inte finns. Det finns inget perfekt och det är så befriande när man inser detta, jag vill därför dela med mig av hela verkligheten för att få andra att känna igen sig och inse att det är såhär livet ser ut, bortanför fasader och allt rosenskimrande…

Att vi har råd att köpa just de vi vill ha eller göra det vi vill för våra pengar det är synd att det ska sticka i ögonen för någon.. det är inget som görs medvetet, jag tycker att jag fokuserar väldigt lite på modet, märkeskläder och lyx generellt sett.

Konstiga kläder? Alla har vi olika smak, det tycker jag är ganska normalt… om inte du gillar min stil så kan ju inte jag göra något åt de.. och jag är absolut inte en vilsen själ som försöker passa in. Tvärtom så är jag en väldigt säker kvinna som vet precis vad jag vill med det mesta! Sen kan man ju alltid ha funderingar eller tankar i allting, då bollar jag gärna det här med er.. men jag går alltid min egna väg och detta genom att vara genuin!

”Det är inte coolt att ha ankläppar” vet du vad?! Det är inte heller coolt att vara elak och hacka på någons utseende..

Att du ens går på mig i hur jag är mot vår son är så jävla lågt… korv och Festis på macken varannan dag? Som att du vet precis hur våra dagar ser ut, hur man ska vara en perfekt pedagogisk mamma? Det är nog hundratusentals andra föräldrar där ute som gör sitt bästa och hanterar konflikter osv dagligen med sina barn pedagogiskt rätt eller ej, så strävar man alltid efter att vara en bra mamma eller pappa. Vi alla gör så gott vi kan i denna stora roll som förälder.

Kosten hit och dit, förbud eller ej, jag gör det som funkar bäst för mig och om du verkligen följt mig här inne så vet du kanske också att mitt senaste nyårslöfte inte äta godis höll sig så länge som hela 10månader! Mitt tips till dig är att inte lägga energi på något som stör dig, sluta läsa, sluta följa.. det är ingen som tvingar in dig hit? Minst jag.

Nej, vet du vad… jag hade tänkt ge dig svar på alla dina elaka påståenden och kommentarer men jag kände nu efter att jag skrivit en del att nej jag orkar inte! Jag är inte skyldig dig att ge svar på tal eller ska inte ens behöva sitta här och försvara mig, mitt barn, min käresta och mitt liv. Jag är så jävla trött på elaka människor som mår så bra av att skriva negativt till andra. Så trött på avundsjuka och pekpinnar så snälla gör mig största tjänsten att ALDRIG mer återkomma till min sida.

Troll är vad du är och jag hoppas du kommer till insikt i att om du fokuserar mer på ditt egna liv så kommer du nog själv må så mycket bättre. Lycka till.

 


Annons

Kommentarer


 1. Marie 30 december, 2018 on 15:30 Svara

  Helt rätt Viktoria, Styrkekramar till dig.
  Såna som hon är inget att lägga energi på ❤️

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 15:48 Svara

   Tack snälla fina!! ❤️ svårt när känslorna sitter på utsidan i denna graviditet att inte känna sig ledsen över sånt här.. tack för pepp!! ❤️

 2. Julia 30 december, 2018 on 15:30 Svara

  Helt rätt tänkt Viktoria!
  Det finns otroligt mycket människor i denna värld som anser sig alltid göra rätt, och bara MÅSTE vara elak mot de som gör på ett annorlunda sätt, vilket absolut inte gör att det är ett sämre sätt.
  Ni har fostrat en fin son, som säkerligen kommer må bättre och vara fostrad bättre än personen som skrivit kommentaren ovan.
  Fortsätt med det du/ni gör, ska bli så kul med en mini till! 🤩

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:24 Svara

   Åh tack snälla!! Så sant ❤️ många kramar!!

 3. Tina 30 december, 2018 on 15:33 Svara

  Alltså, om man nu tycker att en blogg man följt länge inte längre är intressant, varför slutar man inte bara att läsa den då? Varför måste man klanka ner på bloggaren? Mår man bättre då att lämna det avtrycket som denna person gjorde?

  Nä Viktoria, stå upp för den du är. Tycker det är så skönt med en blogg som speglar den bild merparten har av familjeliv. Skit i negativa bittermandlar!!

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:22 Svara

   Tack fina du! 💕💕💕

 4. Ida 30 december, 2018 on 15:37 Svara

  Lyssna inte på henne! livet förändras från den dagen man skaffat barn, därav förändras ju blogginläggen. din blogg är så otroligt härlig att läsa just för du är så ärlig i det du skriver. Är så trött på alla bloggar och instagram där livet är perfekt och alla bilder ska se perfekta ut i ett perfekt flöde.. you go girl! 💕

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:23 Svara

   Ja så är det verkligen!! ❤️ tack snälla!! Så skönt att se att folk gillar det! 💕 kramar! Tack för pepp

 5. Hanna 30 december, 2018 on 15:46 Svara

  Grymt svar! 👍 Fortsätt vara den ärliga, fantastiska människa du e! Kan bara tala för mig själv men det e otroligt skönt att se fler med samma ”trots-problem”. Positiva eller negativa inlägg så e du någon jag inspireras av! 💕

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:23 Svara

   Tack Hanna! ❤️❤️ många kramar!!

 6. Antonia 30 december, 2018 on 15:51 Svara

  Amanda du är så tragisk som person. Det är människor som dig som får andra att känna sig värdelösa. Men egentligen är det DU som är värdelös. Jag hoppas verkligen inte att du själv har barn. Då dom förmodligen själv kommer bli mobbare som trycker ner andra för att må bättre. F*ck off.
  HEJJA dig Viktoria, lev ditt liv precis som du vill!! Du är den bästa för dina barn och din man. Vänd den negativa känslan du fick av Amanda till styrka. Kram

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:24 Svara

   Tack snälla! Svårt när känslorna sitter på utsidan men denna fina pepp gör väldigt gott! Tack tack! ❤️❤️❤️

 7. Nathalie 30 december, 2018 on 15:55 Svara

  Hej!

  Strunta i vad andra tycker. Jag tycker det är intressant att läsa lite ”negativt” i andras liv också, att det inte är bara ”perfect life”. Livet är inte helt perfekt..
  Ibland tror jag också att vår familj är bara de enda som bråkar, men när man läser hos exempelvis din blogg och jag känner igen mig i vad du säger så känns det helt plötsligt normalt.
  Jag gillar din blogg och din son är 1 mån äldre än min son ☺
  Dessutom ska vi få en liten flicka i april så det är ganska nära er igen ☺

  Gott nytt år ! Kram

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:26 Svara

   Åh tack! Ja de är just den bilden jag vill förmedla för att fler folk ska kännas igen i verkligheten. 💕💕 åh så häftigt! All lycka till med er lilla tjej. 😍 gott nytt år! Kramar

 8. Matilda 30 december, 2018 on 15:56 Svara

  Inte schysst kommentar! Håller dock med henne ang det du skriver om ”trots”. Barn trotsar inte. Och absolut inte för att jävlas. Tips på böcker du kan läsa är ”fem gånger mer kärlek”, ”barn som bråkar” och ”med känsla för barns självkänsla”.
  Lycka till!

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:27 Svara

   Det har varit mer ett uttryck och en känsla än att jag tror att han gör saker för att vara jävlig.. inte alltid lätt att formulera sig rätt i text.. tack ❤️

   • Emelie 30 december, 2018 on 17:10 Svara

    Viktoria, kom ihåg att med barnuppfostran finns tusen metoder och lika många åsikter. Oavsett vad du skriver kommer folk både hålla med och inte hålla med. Oavsett om man vill kalla det trots eller utmanande av föräldrar så är det jobbigt att hantera, vilken metod man än väljer!
    Att någon väljer att skriva en sån här lång kommentar om hur negativ hon tycker du är visar väl bara hur negativ hon är (och främst elak). Stå på dig!

    • viktoriabergh 30 december, 2018 on 19:20 Svara

     Ja så är det alltid, därför jag tycker att folk borde förstå att alla föräldrar gör så gott som man kan! 💕 ja jag instämmer med dig!! Tack snälla! Kramar

 9. Nina 30 december, 2018 on 15:57 Svara

  Du som skriver,varför läser du?Sluta följ hennes blogg så slipper du lägga så mycket energi på det.Hon lever sitt liv skriver vad hon vill på SIN BLOGG!Dumheter att döma andra,du vet väll inget om hennes liv,det hon delar med sig av är nog inte liten del av deras liv.Usch på dig. Förtsätt blogga och skriv va du behöver.Kram

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:27 Svara

   Tack för fin pepp! 💕💕💕

 10. Elin 30 december, 2018 on 16:06 Svara

  Är det något jag tycker om hos just dig är det din ärlighet om det vardagliga livet och inte det där ”perfekta” att allt är en dans på röda rosor för det kan det knappast vara. Jag är som du, gravid fast i v 26 och jag har kännt igen mig i dig så mycket, humör, illamående, ork som tryter och det är normalt! Jag skulle vilja säga TACK till dig just för att du är som du är och inte målar upp den där perfekta fasaden. Man är inte ensam men tillsammans är man starka ❤️

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:29 Svara

   Tack snälla Elin! Jag älskar att få dela med mig av helheten! Så tacksam att det uppskattas och att vi kan som du säger finna styrka i livets alla känslor tillsammans. Stötta och peppa! Så tack själv!! 💕❤️ all lycka till med bebis i magen. Kramar!!!

 11. Wilma 30 december, 2018 on 16:12 Svara

  Hej fina Viktoria! Vill först tacka dig för alla fina och viktiga inlägg du gör på denna blogg och till allt engagemang du lägger ner. Du är en mycket stor förebild för mig, då du ej viker dig mot någon som hackar på dig och din familj. Du ska också ha en stor eloge just när du svarar på sådana otrevliga kommentarer och ändå bibehåller din professionalitet. Tack och hoppas att folk kanske har lärt sig 2019 att alla är olika och man inte bara kan skriva otrevliga saker till personer som både är offentliga och ”o offentliga” . ❤

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:30 Svara

   Men tack snälla Wilma så fint av dig! ❤️ väldigt klokt skrivet! Tar åt mig väldigt varmt.. håller med dig i det sistnämnda!! Stor kram! 💕

 12. Tatiana 30 december, 2018 on 16:13 Svara

  Hej Viktoria !
  Jag tycker du är en väldigt härlig tjej har följt dig sen dag 1.
  Lägg inte energi på såna här människor. Du är underbar så som du är! 💕

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:31 Svara

   Tack fina Tatiana! Fint skrivet. Värmer med pepp. Kram❤️❤️

 13. Caroline 30 december, 2018 on 16:18 Svara

  Ha ha ha vilken jävla idiot! Måste vara helt röjd i huvudet som följer en blogg, Instagram där man inte gillar det man ser. Skit i sådana människor. Jag har följt dig sedan eotb och tycker du är mer äkta nu än någonsin!! All kärlek till dig! ♥️

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:32 Svara

   Ja onödigt att lägga sin energi på folk som man inte gillar… :/ tack tack snälla!! ❤️❤️ många kramar!!

 14. Johanna 30 december, 2018 on 16:20 Svara

  Hej Viktoria!
  Måste bara lämna ett avtryck, gör de aldrig annars nånstanns! Tycker du verkar grymt härlig, hittade till dig för bara någon månad sedan. Har därefter efterkollat ex on the beach där ni var med och ni verkar grymt härliga! Gillar din blogg för att du är ärlig med livet! Har själv en liten på snart 8månader och det är så skönt att läsa att andra har det jobbigt med dom små liven ibland också. Aja ville bara lämna ett avtryck att du är grym och fortsätt med det du gör!

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:34 Svara

   Åh vad kul att du ville skriva till mig! Tack så himla mycket!!! Det värmer verkligen för mig att läsa! Ja vi alla kämpar ju med vardagarna, rollerna vi har, livet i helhet.. små eller stora problem ❤️ tack för pepp!!! Gott nytt år till dig och familjen. Kram!

 15. Sofie 30 december, 2018 on 16:27 Svara

  Har läst din blogg sen en lång tid tillbaka och jag älskar din blogg.
  Att du är ärlig och öppen om allt, som förälder kan man verkligen känna igen sig och relatera till det du skriver.
  Du är bäst glöm aldrig de!!❤️❤️

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:35 Svara

   Tack Sofie!! Så fint att folk kan uppskatta verkligheten och det ger mig så mycket! ❤️ många kramar!!

 16. Marika 30 december, 2018 on 16:33 Svara

  Blev så trött och läsa trollets roman, på riktigt. Ta inte åt dig över något. Pinsam människa. Du är på riktigt. Vi orkar inte bara se och läsa om allt som ”ser” perfekt ut. Trollet kan följa någon annan. Jädra hets. Kram

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:36 Svara

   Marika, så klokt!! Tack snälla för fina ord och massa pepp till mig! Det glädjer mig enormt!! Kram! ❤️❤️❤️

 17. Helena 30 december, 2018 on 16:36 Svara

  Sen kan man se de på ett annat sätt oxå……… förr va de inte familje livet men de har ni nu. Livet förändras. Va er själva precis som ni är:) sticker d i folk ögon beror de oftast på den hemska avundsjukan 😍

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 16:36 Svara

   Så sant så sant!! Tack 💕💕☺️

 18. Camilla 30 december, 2018 on 17:12 Svara

  Förstår att sånna kommentarer gör ont och är tråkiga att läsa. Tycker din blogg är toppen just för att du är du och du försöker inte måla upp någon skönhetsbild av vardagen, du är ärlig och ”bara människa”. Jag gillar att läsa och tycker det är spännande att följa familjelivet samtidigt som graviditeten! Kanske är det för att jag själv är gravid och har mått jäkligt kasst under tiden! Tror förövrigt vi har bf samma dag, så vi kanske syns på BB :)

  Stå på dig! Kramad

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:28 Svara

   Tack snälla vad fint av dig!! Ja man vill ju gärna ha lite igenkänning i de man följer! Så då kanske du känner igen dig i mycket då när du också är gravid! Så sjukt med bf samtidigt 😍 mysigt!! Det kanske vi gör. Hih lova att hälsa isåfall! Kramar!! Tack ❤️❤️❤️

 19. Sara 30 december, 2018 on 17:50 Svara

  Herregud. Ta INTE åt dig. Du är grym!

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 19:20 Svara

   Tack snälla fina!! ❤️

 20. Sofie 30 december, 2018 on 17:55 Svara

  Jag brukar sällan kommentera här men kände att jag var tvungen nu.
  Blir riktigt arg av den där kommentar! Det jag giller med din blogg är att den är ärlig och att du visar upp det verkliga livet, inte nåt perfekt instagram-liv.
  Att din blogg har annat fokus nu än innan är ju inte så konstigt iom att din livssituation har ändrats.
  Skit i kommentaren och fortsätt göra din grej!
  Gott nytt år😊🎉

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:30 Svara

   Tack snälla Sofie! Det glädjer mig jättemycket! Ellerhur, livet förändras drastiskt med en liten människa att lägga all sin tid på ❤️ tack för pepp!! Gott nytt år!! Kram!

 21. Martina 30 december, 2018 on 18:07 Svara

  Usch vilken hemsk tråkig komme tar du fått :( Det är ju det som är så bra med din blogg och din insta, att du faktiskt delar med dig av det verkliga livet:) Det där om att läsa på hur barnet är i en viss ålder, men hallå😅 Jag är själv förskollärare, jag borde kunna vara så jäkla pedagogisk och korrekt med mina barn men teori funkar inte alltid med praktiken och speciellt inte med sina egna barn man har känslomässigt band till, jag är allt annat än pedagogisk med de, härjar, hotar och mutar men där emellan försöker man göra så gott man kan, man kan inte göra mer :) Hoppas du inte tappar orken på att bjuda med dig av ett härliga liv:)

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:32 Svara

   Åh tack! Ja smaken är som baken delad.. passar de inte så finns de ju så många andra bloggare eller instagramkonton att följa som passar en… ja de är så lätt att sitta med pekpinnar! Jag tycker som dig att de är känslobanden som tar över ibland som för alla även om vi egentligen vet de mest ”pedagogiska” . nejdå detta med all fin uppskattning lyfter mig mer än den tjejen som skrev så! Så tack för dina fina ord och pepp!!! ❤️❤️❤️

 22. Sara 30 december, 2018 on 18:10 Svara

  Men fyfan vilken onödig kommentar. Älskar ditt svar! Jag hittade till din blogg väldigt nyligen och fastnade just för att jag själv är gravid o mår skot + har en 2årig son att ta hand om och det är tufft!! Och det var så befriande att hitta någon som skrev ärligt och öppet om en liknande situation. Jag håller helt med dig om att det är så tröttsamt med alla dessa ytliga bloggar, om hon dom kommenterade detta vill läsa sånt finns det hur mycket som helst!! Jag vill snarare säga tack för att du är så ärlig, och jag tycker inte något av de påståenden som skrevs stämmer för fem öre!

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:33 Svara

   Tack Sara! Så fint att höra ❤️ det gör mig väldigt glad att läsa såhär fina ord och peppningar!! Gott nytt år till dig och heja oss i en tuff graviditet!! 😙❤️❤️❤️

 23. Malin 30 december, 2018 on 18:13 Svara

  Jag förstår mig inte på människor som måste säga/skriva elaka kommentarer om andra. Så tråkigt.
  Jag har följt dig sedan ex on the beach. Tyckte att du va en sån fin människa med båda fötterna på jorden. Försökte inte göra dig till. Tycker om att läsa din blogg för att den är ärlig. Allt är inte guld och gröna skogar jämt. Fortsätt med det du gör. All kärlek till dig och din fina familj.

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:34 Svara

   Ja vissa tror sig vara ”ärliga” bara… när de rent ut sagt blir elakt och nedtryckande… :/ tack för att du uppskattar det i min blogg med ärlighet och livets alla delar.. tack detsamma!!! Kramar ❤️❤️

 24. Maria 30 december, 2018 on 18:28 Svara

  Snark på hennes kommentar.
  Så passé, läs på om hur barn är?! Alla barn är olika och man känner sitt barn bäst! Alla brister och det är mänskligt att få ”tappa” det☺️!
  Ger en Festis? Herregud, det har väl ingen gått under för!
  Tycker du är grym och jag känner igen mig i din vardag med småbarn som trotsar och det blir krävande och ibland tar energin slut!
  Stor varm kram och big luck för den du är❤️

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:35 Svara

   Tack tack tack!! Jag blir verkligen jätteglad av denna fina pepp! 💕💕💕 många kramar!!!! Gott nytt år!!

 25. Erica 30 december, 2018 on 18:45 Svara

  Wow vad folk lägger tid på att kritisera andra! Ta inte åt dig, lev ditt liv och skriv vad du känner! Och blocka den den jävla Amanda….

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:36 Svara

   Så härligt svar!! Älskar det! Tack snälla Erica för fin pepp!!! Girlpower❤️❤️❤️

 26. Victoria 30 december, 2018 on 18:48 Svara

  Herregud sicken människa. Man blir ju både arg, ledsen och helt slut av att läsa hennes skit. Usch säger jag bara!

  Nåt som provocerar mig nåt fruktansvärt är när hon går på dig om din barnuppfostran. Blir så jäkla arg! Hon kan ju knappast va morsa själv. Min son matvägrar för de mesta så han får äta de han tycker om. Om de nu e så att han lever på macka och Yougurt, köttbullar och makaroner, korv med bröd en period i sitt liv så va fan gör de? De e ju inte så att han kommer leva på de resten av sitt liv eller förvandlas till en korv med bröd!

  Nu menar jag inte att du alltid ger Frank de utan att även om du hade gjort de så e de inget fel i de. (Finns ju garanterat en förklaring till de liksom) Så länge ens barn mår bra och växer så ser jag i alla fall inget fel i de.

  Nä, Skit i henne! Om hon nu tycker så så får de stå för henne. Vi är hur många andra som helst här inne som tycker om dig just för att du visar precis vem du är!

  Ha nu ett jätte gott nytt år och va rädda om varandra! Kram på er alla 4 ❤

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:18 Svara

   Instämmer med dig till 100% 💕 tack snälla fina du! Jag har fått så mycket fin pepp och det värmer sååå otroligt mycket!! Tack detsamma! Gott nytt år!! 💫

 27. Josefin 30 december, 2018 on 19:24 Svara

  Hej Viktoria
  Vill bara säga att det är därför jag gillar din blogg. För att den är som godiset gott och blandat. Både positivt och negativt som livet är. Hoppas att du kommer fortsätta med det😊. Som du skriver varför läsa en blogg om man inte gillar den?
  Så vill jag önska God Fortsättning

  Mvh/ josefin

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:37 Svara

   Tack Josefin! Glädjer mig verkligen att det uppskattas!! Vill fortsätta visa livets alla delar. Gott nytt år till dig! ❤️ kramar!

 28. Josefine 30 december, 2018 on 19:34 Svara

  Jag läser din blogg FÖR att du visar en verklig vardag utan ett perfekt hem där man både hinner laga den perfekta maten, tränar och har fullspäckat med aktiviteter och bara verkar leva ett perfekt liv som ofta visas upp på sociala medier.. jag tror jag omedvetet blir påverkad och stressad av de.. jag är själv gravid och mår rätt kasst emellanåt har en 5 åring som även hon kan ha sina dagar…. näää vi behöver mer verklighet! När ja läser din blogg känner jag mig mer mänsklig.

  • viktoriabergh 30 december, 2018 on 21:38 Svara

   Åh vad fint skrivet av dig!! Och jag känner verkligen igen mig i den där stressen över de perfekta, därför jag lägger stor vikt vid att vara äkta! Visa allt utan filter.. vill minska stressen/pressen över det livet som inte egentligen finns. ❤️ låt oss alla få vara mer människor. Kramar!!!

 29. Lowe 30 december, 2018 on 19:47 Svara

  Blir så ledsen av att läsa kommentaren. Fyfan för att skriva sådär, till vem som helst egentligen men framför allt till en gravid kvinna när man redan är trött och kanske extra känslig som dessutom har en tvååring hemma som VISST trotsar! (Sitter själv i exakt samma sits med en 2-åring och lillebror på väg). Ta inte åt dig Viktoria och var dig själv! Blogga för din skull och skriv det som passar dig och passar det inte läsaren (amanda) så kanske hon ska låta bli att läsa din blogg.

  Kämpa på! Följer dig mer än gärna och tycker att det är skönt med en med riktig människa och inte en ”typisk” influenser som ska måla upp allt så bra, låt inte såna onödiga människor få dig att må dåligt!

  Kram!

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:19 Svara

   Ja jag förstår inte tanken när man gör sånt… oförståeligt för mig! Tack snälla för fin pepp!! ❤️❤️ blir väldigt glad! Många kramar till dig Lowe!

 30. Linda 30 december, 2018 on 19:48 Svara

  Jag tycker om att läsa din blogg och läsa ärligheten, för det är så ett liv ser ut med barn. Man kan inte alltid vara fit for fight. Och det är bra att du visar den negativa sidan också, annars hade det blivit falskt, för jag vet själv hur det är med barn och jag har två barn. Livet är inte en dans på rosor! Även hur mycket man älskar sina barn.
  Stå på dig, du får skriva vad du vill i din blogg. Du är grym! ❤️

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:20 Svara

   Verkligheten kan vara för jobbig för vissa kanske men då finns de ju så många andra inspirerande konton att följa 😉 tack för att du ser de viktiga ❤️ kramar!!!

 31. Sofie 30 december, 2018 on 19:49 Svara

  Usch vad less jag är på såna som Amanda…varför göra ett aktivt val att vara elak mot någon, jag förstår verkligen inte?!
  Vi är väldigt många som tycker att du och din familj är hur härliga som helst och uppskattar dina inlägg just för att du är så ärlig. Igenkänningsfaktorn finns och det tror jag många tycker om, åtminstone jag själv.
  Jag är inte i din situation men jag förstår ändå såklart att kommentarer som denna sårar, men försök att bara strunta i dem. Personen i fråga är bara en tragisk människa och är inte värd att få din uppmärksamhet och tid.
  Du verkar vara en jättefin människa och en underbar mamma, det är det absolut viktigaste för dig att ta in ♡♡

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:21 Svara

   Nej, håller med dig. Helt onödigt! Tack så himla mycket för dina fina ord!! 💕 blir superglad!! Kramar till dig!!❤️❤️❤️

 32. Ulrika 30 december, 2018 on 20:01 Svara

  Hon verkar vara avensjuk,
  Man ändrar sig, det händer mycket saker i livet som gör att man byter ”banor” men det är så livet är. Man växer, och allt är inte en dans på rosor. Men det var mycket påhopp från någon som inte ens ”känner dig på djupet” ta inte åt dig. Det är deras problem som dom får ta itu med.
  Du ska inte ändra dig, för du är den du är Viktoria.

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:22 Svara

   Tack snälla! ❤️ håller med dig. Kram till dig Ulrika!

 33. Hanna 30 december, 2018 on 21:28 Svara

  Jösses vad tragiskt! Varför slösar man sin tid på att klaga på en annan människa som man inte ens känner ”på riktigt”… Varför vara så förbannat negativ mot en annan kvinna. Kan man inte bara bita sig i tungan och aldrig mer gå in på bloggen igen då? Jag förstår mig verkligen inte på såna som ska kasta skit på andra, det är så j*vla onödigt :( Som min mamma sagt till mig sen jag var liten – ”har man ingenting positivt att säga så kan man vara tyst”, det är så sant! Kan inte alla bara försöka lyfta varandra istället ❤️

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:23 Svara

   Håller helt med dig!!❤️ förstår inte heller, men vill uppmärksamma att det inte är ok! Så kanske folk kan tänka till först innan dom tar dumma beslut som kan såra. 💕 klokt av dig! Kramar!!

 34. Jessica 30 december, 2018 on 21:36 Svara

  Men herregud vilken kommentar!! Sjukt att hon inte bara kan sluta läsa din blogg om hon inte gillar innehållet? Ta absolut inte åt dig av kommentaren, du är sååå bra som skriver om verkligheten och inte någon rosaskimrande verklighet som många andra… Stor kram till dig 💗

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:00 Svara

   Tack snälla du, ja lösningen är ganska simpel faktiskt! 😁❤️❤️ kram och gott nytt år!!

 35. Mona 30 december, 2018 on 21:36 Svara

  Det jag gillar med din sida är att du är ärlig och beskriver hur din vardag är. Du visar att det inte är guld och gröna skogar. Annars tycker jag man ofta ser folk som bara visar den här perfekta ytan. Fortsätt vara dig själv.
  Och om man inte är intresserad av något av inläggen som du lägger upp, då kan man hoppa över det.

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:02 Svara

   Tack ska du ha. Glad att folk kan se det och uppskatta det! ❤️ exakt! Enkelt som tusan ☺️ gott nytt år!

 36. Linda 30 december, 2018 on 21:56 Svara

  Usch vilken elak kommentar, vem får ens för sig att skriva så till en människa man inte känner? Jag läser din blogg för den känns ärlig och speglar mycket mitt eget småbarnsliv. Inte massa påhittat och rosafluff hela tiden. Ibland (läs rätt ofta) är det trots och bråk. Ibland blir det korv på macken osv. Så är livet. Kan inte den här Amanda starta en blogg så får vi se hur en perfekt människas liv fungerar? 😂 keep up the good work Victoria! Du verkar vara en grym mamma och dessutom är du snygg som tusan. / Linda

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:03 Svara

   Men tack snälla Linda! Vad gulligt av dig och skönt att höra att vi är fler föräldrar där ute som tycker att en korv då och då är helt ok! 😂❤️ hih.. ska fortsätta med ärligheten, det jag gillar! Kramar!

 37. Selma Amanda 30 december, 2018 on 22:00 Svara

  Men oj och fy vilken hemsk lång kommentar av henne 🤯😢 förstår att du blir ledsen och arg ! Men det säger bara allt om henne. Ingenting om dig❤️ All styrka och hoppas du kan koppla ifrån dig det där nu ! Gott nytt år

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:05 Svara

   Tack fina du! ❤️ vi ska njuta av ett nyårsfirande idag så skönt efter massa fin pepp!! Så mycket fina människor det finns, du är en av dom! Tack och gott nytt år!

 38. Linda 30 december, 2018 on 22:14 Svara

  Hej !

  Du / ni är helt fantastiska ! Fortsätta vara & skriv precis som du gör . Vardagslivet är precis så som du skriver , upp & ner …Skräpmat hit eller dit , vad gör väl det ? Det lyckliga sitter inte utanpå utan inuti hjärtat ❤️ Lycka till med graviditeten , ta hand om dig , Simon & eran fantastiske lille charmtroll 😊 Massa kramar från en fyrbarnsmamma som vet precis hur livet är 😉 Passar på att önska er ett riktigt Gott Nytt År 🌟❤️

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:07 Svara

   Tack snälla det ska jag!! 💕 exakt, klokt skrivet. Ja livets alla delar! 😉 Tack detsamma! Gott nytt år! 💫

 39. Sofia 30 december, 2018 on 22:18 Svara

  Blir så ledsen när jag läser detta. Att du ska behöva ta det här är förjävligt. Ditt svar vittnar iaf om vem som är vuxen och har ett fint hjärta. Vi står många bakom dig Viktoria. Jag tycker det är en fin egenskap hos dig att du faktiskt visar en mer äkta sida än vad många andra gör. Heja dig!

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:07 Svara

   Tack Sofia!! ❤️ har fått så fin respons från alla så tack för att du är en av dom!! Stor kram!

 40. Jenni 30 december, 2018 on 22:33 Svara

  Att folk pallar! Sluta följ om det inte passar dig, period!!! Geez… dina ”ankläppar” som människan utrycker sig är så fina! Jag har likadana 😂.. anyway do your thing! Du har mer lovers than haters

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:08 Svara

   Haha tack snälla du!! Håller med 😉 kram!! ❤️❤️

 41. Charlotte 30 december, 2018 on 22:40 Svara

  Att människan ens orkar! Idioti är vad det är och Amanda skulle aldrig våga säga allt det där med dig framför sig. Aldrig.

  Sluta inte som du gör. Din blogg besöker jag för den ger energi – vare sig en bra eller dålig dag av den enkla anledningen DU ÄR MÄNSKLIG. Så många omänskliga influensers det finns, de visar upp någon fantasivärld (som de arbetar hårt för!) men alla har vi bra och dåliga dagar. Jag uppskattar din blogg enormt för den är mänsklig. Skit i Amanda! Hon är nog mest missnöjd med sitt liv och avis på dig som löser situationer på ert bästa sätt.

  Fortsätt vara ha och din blogg precis som som du/den är ❤️

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:09 Svara

   Nej så är det ju, lättsamt på internet att klanka ner på andra eller ge ”feedback” 😁❤️ tack för att du ser mig och verkligheten här inne, kommer fortsätta dela med mig av allt. Tack fina! Stor kram 💕

 42. Sandra The Boss 30 december, 2018 on 22:47 Svara

  Min fighter, vän, kollega, starka kvinna och världens bästa mamma till er son!

  Lev ert och ditt liv, ingen ska tala om hur ni ska leva, äta, säga, äta korv eller ej.

  Att förstå vad du går igenom under din tuffa graviditet krävs det empati, hjärta, medmänsklighet och att man faktiskt varit i EXAKT den situationen själv som gravid. Annars ska man bara hålla käft.

  Detta troll är just precis ett troll. När en annan person går igång nåt så kopiöst och stör sig på en annan persons liv ska man, precis som du gjort, låta det rinna av och inte ens lägga energi på vad som skrivits eller på personen. Problemet ligger hos trollet och BARA trollet. DU, bästa vackra Viktoria äger INTE problemet. Aldrig någonsin!

  Står alltid vid din sida, bakom.dig, framför dig! Lev ditt och din familjs liv och fokusera på det som är bäst för er och lägg energin på det och resten.. FUCK IT!!!

  DU är grym, med eller utan korv och festis från macken.. Det jag också ger min dotter..

  Puss !

  • viktoriabergh 1 januari, 2019 on 09:33 Svara

   Tack fina fina du!! Sandra du är så klok, varm och helt fantastisk! Tack för att pepp och stöttning från dig sen dag 1 egentligen! Verkligen ❤️ kärlek till dig!!! Och Gott nytt år!! 🎊💫

 43. Ellen 30 december, 2018 on 22:52 Svara

  Vill bara säga att jag älskar följa dig på sociala medier & att du verkar vara som en toppen mamma! All glädje & lycka till dig & din fina familj ❤️

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:58 Svara

   Tack Ellen!! Kramar till dig ❤️❤️❤️

 44. Sofie 30 december, 2018 on 22:52 Svara

  Jag hittade din blogg för bara nån dag sen. MEN är så glad jag hittade den. För du speglar både positiva och negativa saker. Precis som det verkliga livet. Du målar inte upp en falsk fasad som många andra kända människor. Så kul att vi får följs er om livet efter ex on the Beach. Fortsätt vara Du och skildra livet ❤

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:57 Svara

   Tack så himla fint!! Välkommen hit och kul att du uppskattar mina inlägg ❤️ Gör mig väldigt glad. Absolut, stor kram!

 45. Carro 30 december, 2018 on 22:58 Svara

  Jag ger min dotter godis mer än bara helger (hon är 2 år), hon sitter varje dag vid SIN surfplatta som jag och min man köpte till henne. Vi ger henne ibland ”skräpmat”, hon får varmkorv varje dag för att hon älskar det. Och festis dessutom!
  Men vet du var det underbara är?
  Hon är min dotter, jag är hennes mamma och det är jag som bestämmer vad hon får och inte får!
  Och ja. Ibland tänker jag att jag ska sälja henne på blocket för att hon trotsar!

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:56 Svara

   Tack för din fina ärlighet och att du delar med dig!! Underbart!! ❤️ Många kramar ☺️

 46. Sussi 30 december, 2018 on 23:06 Svara

  Hej.

  Var bara tvungen att skriva det här och som så många andra skriver tycker jag också om att läsa din blogg för att den är just ärlig och inte alltid så ”perfekt”. Jag känner också att visst har man rätt att tycka och tänka som man vill, men om man inte har något snällt att säga kan man väl lika gärna vara tyst? Personliga påhopp är i alla fall inte ok!

  Du verkar vara en fantastisk mamma och fin tjej! Så fortsätt som du gör!

  Kram sussi

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:54 Svara

   Det för mig är superviktigt och gör mig väldigt glad! Att man ser de genom bloggen och kan känna igen sig i mycket är viktigt för mig så tack!! Håller helt med! Tack snälla Sussi!! Många kramar ❤️

 47. Isa 30 december, 2018 on 23:30 Svara

  Vill bara säga att jag ÄLSKAR att du är såpass ärlig om det verkliga livet och vågar skriva av dig och ”gnälla” om vardagsproblem. Det gör att man verkligen kan relatera och känna igen sig, vilket även är anledingen till att jag läser just din blogg.
  Hoppas du inte tar åt dig av sådana kommentarer, vi är massor som uppskattar dig och din blogg precis som den är! Tycker du lyckas perfekt med att blanda postivit och negativt, glatt och sorgligt osv. Du är grym!
  Ps. Du verkar vara en superbra mamma, försök ignorera hennes idiotiska kommentarer.
  Kramar!

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:53 Svara

   Tack Isa! Så glad att det uppskattas ❤️ Det ska jag verkligen, många kramar och gott nytt år!!

 48. Daisy 31 december, 2018 on 01:42 Svara

  Asssåååå vilka typer, jag tycker att du är samma Viktoria som jag började läsa din blogg från dag 1 fram tills nu. Du är en mycket naturlig och begåvad vacker kvinna. Du är as naturlig. Du är verkligen inte som många andra som bara vill ha ,du är helt enkelt naturligt av naturen 😉😉😊😊😘😘😘.

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:52 Svara

   Men tack fina så glad det gör mig! Åh vad olika man kan tycka 😉 hih.. kramar!

 49. Emilia 31 december, 2018 on 08:05 Svara

  Jag läser inte din blogg så mycket men följer dig på instagram. Var tvungen att gå in och läsa denna kommentar. Blir så irriterad på folk som är avundssjuka på andras framgång för det är säkert det det handlar om egentligen och så vill hon trycka ner dig för att hon ska må bra..
  korv och Festis på macken var och varannan dag. Jag vet ej vart hon fått det ifrån och om det stämmer eller ej men jag kan säga dig. Jag har en son som är i samma ålder som din och om jag hade sluppit bråk och konflikter med det där tråtsmonstret så hade han fått korv på macken varje dag. 😅
  Kämpa på, jag tycker du är en jättehärlig tjej och tycker det är bra att du visar verkligheten. Den är inte bara en dans på rosor. 🥰

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:59 Svara

   Så klokt skrivet!! Tack!! Helt rätt ❤️ Kramar till dig Emilia!

 50. Suaann 31 december, 2018 on 08:20 Svara

  Hej! Har läst din blogg sedan du väntade ditt första barn, var själv gravid då också. Jag tycker efter att ha läst din blogg att du mognat väldigt mycket i din mammaroll, allting är nytt med ett barn. Vet själv jag gjorde säkert alla fel man kunde med mitt första barn. Att driva en öppen blogg är väl inte till för att försöka få alla läsare nöjda. Duger inte din blogg så slut läsa den då. Gränsen för mig är påhopp om någons utseende, där är det dålig uppfostran rakt av. Så gör man inte bara, sen i mina ögon är hon inget troll. Förutom utseendepåhoppet då, jag tycket hon ger feedback om din blogg. Negativ feedback utom sista raden då. Men som sagt hon slutar säkert läsa den nu för hon gillar inte innehållet mera. Jag skulle inte ta på näsan av feedbacken. Men vi är alla olika och det är ju tur det, för annors skulle vi inte känna igen varandra😃 Gott nytt år🎈

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 09:26 Svara

   Troll kallar jag folk på nätet som skriver saker som kan såra folk, för det är ingen schyst feedback till mig tycker jag att skriva de hon skrev. Håller helt med att det bara är att sluta läsa då isåfall. Och som du skriver livet tar ju nya banor och därför ändras ju även innehållet :) tack för fina ord! Gott nytt år!! 💕💕

 51. Josefine 31 december, 2018 on 10:04 Svara

  Var själv gravid med mitt första när du väntade frank och tyckte det var så roligt och intressant att läsa din blogg. Tycker du hjälper många med dina ärliga inlägg om föräldralivet, fortsätt med det och skit i elaka kommentarer! 😊

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 14:50 Svara

   Tack snälla!! Det ska jag verkligen ❤️❤️❤️

 52. Gabriella 31 december, 2018 on 13:15 Svara

  Flera har redan skrivit men jag skriver ändå! Jag tycker det är SÅ SKÖNT med din blogg för att du är så ärlig och ”normal” och försöker inte vara någonting annat du inte är. Jag är SÅ trött på såna personer som tror att de är perfekta med allting och särskilt när det kommer till barnuppfostran, jag spyr! Att vara förälder är inte jämt en dans på rosor, säger jag av egen erfarenhet, 4 årig pojke och en bebis på väg. Man försöker sitt bästa som förälder och gör det man tror är bäst för alla, det finns inget rätt och fel. Trots är något som visst finns och när de är där så kan det vara fruktansvärt! Den kommentaren var väldigt onödig och var kränkande rakt igenom och särskilt till någon som är gravid och redan ”ligger ner”, så stå på dig och gör som du har gjort, tack för att du delar med dig även av sådant tills oss andra! Gott nytt år! 🎉

  • viktoriabergh 31 december, 2018 on 15:11 Svara

   Men vad fint skrivet av dig! Tack så jättemycket för så fina ord!! Håller helt med dig.. ska absolut fortsätta dela med mig av livets alla bitar! Positivt som negativt. Stor kram till dig Gabriella och all lycka till med kommande bebisen! ❤️❤️ gott nytt år! 💫

   • Ajlabajla 1 januari, 2019 on 20:44 Svara

    Någon som visar verkliga livet, så som en vardag ser ut dör människor med småbarn och allt annat däromkring , att personen som hade åsikten de hade tyckte det var tråkigt att läsa om verkliga livet kanske borde ta och sluta läsa din blogg och börja läsa fantasi böcker om den välstäda mamman och bla bla bla bla. Du är grym, du och Simon är för varandra vad ni behöver vara och så länge ni trivs och mår bra så spelar inget annat någon roll ❤️ Massa kärlek till er

    • viktoriabergh 3 januari, 2019 on 07:52 Svara

     Tack snälla för så fina ord och massa pepp till mig! Blir väldigt varm och glad av detta!! ❤️ håller med dig helt! Många kramar från oss!! 💕💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna