VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vår lilla bebis!!

Kub test gjort!!! Jag kände mig så spänd där jag låg på sängen, älsklingen och Frank fick vänta utanför först så hon kunde ta alla mått osv. Hjärtat slog, & bebisen hoppade till 2 gånger.. så skönt att få se vårt lilla mirakel. ♡ jag fick tårar i ögonen när hon sa att allt såg fint ut vad vi kan se såhär tidigt, och moderkakan ligger i framvägg, det gjorde den med Frank också men kände hans rörelser ganska tidigt ändå! Och sen var det ju full aktivitet så att ha moderkakan i framvägg behöver inte betyda att man känner sparkar senare för det.

Vi fick än så länge behålla BF också, 15 maj :)

Själva KUB testet gick jättebra, vi fick nästan den absolut lägsta risken för kromosomfel så det var ju väldigt lugnande det med. Allt fint!

Frank och älsklingen kom in sen och fick också se bebisen och Frank såg så förvånad ut.. han sa att mamma var duktig, sen fick han ultraljudsbilden på bebisen och skulle hålla i den hela vägen hem nästan! Stolt storebror. Tänk att sist vi hade en sådan bild i våra händer så var det han som låg där inne.. häftigt!!

Nu känns allt mycket lugnare och verkligt!! Nu har vi äntligen fått se bebisen och att den dessutom verkar må hur bra som helst!


Annons

Kommentarer


 1. Carolina Enköping 9 november, 2018 on 16:31 Svara

  Vad roligt Viktoria! Jag är glad för er skull! Skönt att allt såg så bra ut. <3
  Vi fick dock det värsta beskedet… Inga hjärtslag. Det var två små foster där inne. Icke levande sen v. 9+2 och nu är det egentligen v13+0 och de har inte kommit ut av sig självt. :'( Är så ledsen. :'( Fick abortpiller idag men de har inte verkat på 4 timmar. Och de säger att det bara är att vänta. 3 dygn… Vill bara få ut allt men är rädd att tabletterna inte ska funka eller att det ska göra ont eller att det inte går helt bra.
  Stora kramar,
  Carolina

  • viktoriabergh 9 november, 2018 on 16:48 Svara

   Men nej!! Jag beklagar verkligen! Det är så himla vanligt tror jag.. så synd att kroppen inte kunnat sköta detta automatiskt! 💓 vad bra att ni kunde kolla upp detta ändå såpass ”tidigt” är så ledsen för er💕💕 det kommer alltid lösa sig i slutändan!! Man är starkare än vad man tror!! Styrkekramar till er!!!!!

   • Carolina Enköping 9 november, 2018 on 17:26 Svara

    Tack så mycket för fina ord!! du är så gullig! 💖 så fort det här är över och kroppen är igång igen får vi försöka igen och hoppas det går vägen nästa gång. Stort fortsatt lycka till till er och er lilla bebis!💖

 2. Felicia 9 november, 2018 on 19:29 Svara

  Gud vad kul att allt gick bra.
  Vilken vecka är du i?
  Jag är i vecka 16

  • viktoriabergh 10 november, 2018 on 10:59 Svara

   Tack snälla!! Jag är i vecka 14 :) åh härligt! Hur känns det? 💕

 3. Anne 9 november, 2018 on 21:24 Svara

  Gratulerer.😊 Blir det en pike? Hilsen fan i fra Norge.😊

  • viktoriabergh 10 november, 2018 on 10:59 Svara

   Det får vi reda på den 18e december förhoppningsvis😍 kramar!!

 4. Daisy 9 november, 2018 on 22:16 Svara

  Hej, jag blir glad att se eran lilla familj växa samt vara glada 😊😊😊. Mina två systrar väntar barn januari samt februari, jag längtar ihjäl mig. Har själv 3, äldsta blir 15 nästa månad och lillen är 4. Jag älskar barn. Men det är mkt tufft att uppfostra….va kommer ni få???

  • viktoriabergh 10 november, 2018 on 11:01 Svara

   Hej Daisy! Tack snälla vad rart av dig! Wow så då har du tonåring;) häftigt!! Kul med kusiner till barnen! Så mysigt. Ja det är tufft med barn! Och som de flesta säger, större barn större problem! Hah men det är så himla fint också såklart! Vi får veta 18dec vad vi väntas 👼! Vecka 14 nu. Kram!!

 5. Hanna 10 november, 2018 on 08:43 Svara

  Va roligt att allt såg bra ut Viktoria! 😀 och vilka fina bilder, älskar den på frank och simon när dom håller bilden! Hoppas att illamåendet släpper snart, såg på någon bild att du har gravid vitamin tabletter, dom kräktes jag av varje dag när jag tog dom, så denna gången så har jag kastat dom och känner inget.
  Vi har kub 14dec, men fick se mini mini på skärmen förra veckan (vi har fått hjälp av vår privata gyn för att få syskon) , tänk att en liten mini människa på 2cm har ett litet litet hjärta som tickar, helt sjukt!
  Ha en fin helg, kram Hanna från Jönköping

  • viktoriabergh 10 november, 2018 on 11:04 Svara

   Tack snälla Hanna!! Ja han var så stolt och höll hårt i bilden, värmer i hjärtat! Även om han kanske inte förstår så :) tack! Ja jag tog första tabletten igår och spydde tätt därefter så rädd att ta igen, någon tipsade mig om att ta dom någon gång under dagen/kvällen istället så ska ge det en chans iaf!! Man vill ju gärna inte att det ska försämras! 💓
   Åh häftigt!! Ja verkligen håller tummarna att allt ska gå vägen för er! Kramar!!

 6. Madeleine 10 november, 2018 on 20:10 Svara

  Så kul att få följa din graviditet igen. Har En pojke som är jämngammal med Frank och nu är jag gravid igen med bf 17/5. Kul att vi har RUL samma datum också 😃

  • viktoriabergh 13 november, 2018 on 16:58 Svara

   Wow spännande!! 😗 ja du får skriva sen vad ni väntar!! 😊

 7. Elin Eriksson 13 november, 2018 on 09:51 Svara

  Vi var på
  Ultraljud 8/11 och är oxå beräknade 15/5 😍🤱🏻🤰🏻

  • viktoriabergh 13 november, 2018 on 21:13 Svara

   Åh så häftigt!! 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna