VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vabb & längtan efter jul!

Efter regn kommer sol.. tack vare att älsklingen behövt vabba så har vi fått mer tid tillsammans här hemma. Mysigt 💕. Frank ville komma ut från huset och åka stora bilen så älsklingen tog en sväng i bilen med honom, så då passade jag på att åka och handla middagsmat.

Idag har jag smygbörjat med en lussebulle!! 😍 kunde inte hålla mig när jag var på ica. Jag har mer julkänsla än vanligt detta år! Vet inte om det kan bero på graviditeten? Men det känns liksom så mysigt!! Längtar tills man kan börja julpynta, & baka! När tycker ni man kan börja 🤣👍?


Annons

Kommentarer


  1. Hanna 8 november, 2018 on 23:36 Svara

    Jag tycker man kan börja pynta vid första advent :) Men jag är sååååå sugen på att tjuvstarta och börja redan nu 🙄😂

    • viktoriabergh 9 november, 2018 on 16:50 Svara

      Ja jag har också 1adv som typ regel men kommer nog tjuvstarta tidigare i år 😉😉👋👋👋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna