VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Trotsig 2åring

Som rubriken lyder så har vi en trotsig snart 2åring här hemma.. jisses vilket humör han har!!!! Det är så mycket strider från hans sida i allt! Idag fick han sitta i mitt knä vid middagen och äta med mig från min tallrik för att han ens skulle vilja få i sig något… han säger emot allt man säger också oftast och vill absolut inte äta,sova, duscha, borsta tänderna och allt det där som han måste! Han gråter och skriker som aldrig förr och är extremt närhetberoende. Han vill att man ska bära honom hela tiden! Pjuh.. Men annars är han ju go;) hur upplevede ni 2års trotsen? Hur länge kan den här fasen vara? Må den ta slut snart.

det är väl tur att han är söt och har sina RIKTIGT charmiga stunder också! För han roar mer än aldrig förr… hahah ni som följer mig på Instagram kan följa mycket där 😉..


Annons

Kommentarer


 1. Therese Larsson 7 oktober, 2018 on 15:33 Svara

  Upplevde precis samma sak som dig vid 2 år. Nu har vi precis gått igenom 2,5 års fasen och den var ännu värre än den vid 2 år. Men nu när vi är ur fasen så har jag nästan glömt hur det var och tur är väl det 😜

  • viktoriabergh 9 oktober, 2018 on 07:32 Svara

   Oj! Finns det en 2.5års fas!! Visste jag inte, den kommer nog krocka med nya bebisens ankomst isåfall!! Pjuh.. 😲💓💓

 2. Jessica 7 oktober, 2018 on 18:32 Svara

  Vänta du tills 4 års trotsen kommer då jöjlar vet man att man lever 😲🤦🏼‍♀️ Den tar helt ärligt knäcken på en o barnen e till salu hela tiden😲 Ja har själv en på 3,5 o en på4,5 år…. väntar in treåringens fas in till 4 årstrotsen My good😜

  • viktoriabergh 9 oktober, 2018 on 07:32 Svara

   Hahah jag har hört så!! Då får man lämna iväg dom oftare till svärföräldrar och mormor, morfar;) haha. Försöka ta hjälp. ♡

 3. Erika 8 oktober, 2018 on 07:10 Svara

  Vet inte om det är någon tröst, men upplever precis detsamma med min snart två åriga tjej! Allt är nej, och allt ska vara på hennes sätt. Hon är super charmig däremellan men ibland orkar man verkligen inte haha. Dessutom blir hon aggressiv och slåss ocj bits. Gissar att der pågår så mycket i hennes huvud…

  • viktoriabergh 9 oktober, 2018 on 07:31 Svara

   Ja ellerhur en hel process som pågår där uppe.. man får försöka ha det i åtanke hela tiden nästan! ♡ det går nog snart över för de små. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna