VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett liv ♡

Detta för mig är egentligen en sorgsen dag.. Min farfars begravning pågår i skrivande stund & jag kunde inte närvara pga resan som redan varit bokat långt i förväg.

På ett sätt känner jag ändå att det inte gör någonting, som min kloka syster sa: du har ju redan fått ta ett avsked på ett fint sätt. ♡ väldigt sant. Vi fick chansen att säga farväl och det är jag så tacksam över.. Jag hoppas att de har en fin minnesstund för honom och jag skänker en tanke åt honom nu där han vilar tryggt uppe i himlen. Älskade farfar.

MEN på ett annat vis så ville jag då istället dela vår glädje som vi har! Eftersom jag är GRAVID! Vi väntar alltså tillökning i familjen. ♡

Så sjukt att jag var med barn när farfar tog sitt sista andetag, lite som livet är, när ett liv avslutas så kommer ett nytt och jag tror någonstans på ödet! Vi är otroligt glada iaf och egentligen forfarande lite chockade tror jag! Jag har tänkt tillägna några inlägg kring detta med graviditeten då det finns ganska mycket att berätta! Jag hoppas ni vill följa med på denna resa igen med oss, jag fick så bra stöd och råd av er sist så detta ska bli spännande att få dela med er!! ❤


Annons

Kommentarer


 1. Nonym 28 september, 2018 on 17:45 Svara

  Åååh grattis! Ska bli så kul att följa!

  • viktoriabergh 29 september, 2018 on 08:46 Svara

   Tack vad skoj!!! 😍😍

 2. Fotini 28 september, 2018 on 18:01 Svara

  Grattis!!
  Så roligt! Hard följt dig ända sen du var gravid med Frank, jag var också gravid då och födde 1 november 2016, nu är jag gravid igen och föder också till våren! Har beräknad förlossning 6 april! När har du?
  Mvh
  Fotini

  • viktoriabergh 29 september, 2018 on 08:46 Svara

   Okej skoj! Grattis till er! ♡ någon gång i maj 😉

 3. Lis 29 september, 2018 on 09:56 Svara

  Så sorgligt! Beklagar! Men liv går och kommer. Ni har ett nytt på gång! Månaderna efter min mors bortgång blev jag gravid med min äldsta dotter. Glömmer aldrig orden min man sa när min mor dog: vi skapar ett nytt liv. Vi bestämde oss då att få barn.

  • viktoriabergh 29 september, 2018 on 19:30 Svara

   Så fint!!! Åh, sant ❤ tack!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna