VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dermosil lysterdroppar

Har just nu ett roligt samarbete med Dermosil.se, den här gången testade jag deras illumination drops. Alltså lystergivande droppar! Jag blandade den med min dagkräm och sen la jag solpuder över på basen. Så sommarfräscht utan att behöva ha foundation! Perfekt på sommaren när man ändå kan vila hyn från massa smink men vill känna sig lite extra fräsch och tillpiffad. :) ni hittar allt från Dermosil på deras hemsida här . Dom har endast produkter via sin webbsida :)


Annons

Kommentarer


  1. Elin 1 augusti, 2018 on 17:03 Svara

    Hej! Vart är din fina klänning ifrån? Fina du😍

    • viktoriabergh 1 augusti, 2018 on 18:17 Svara

      Tack snälla!! Bikbok 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna