VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tomteland

Vi bestämde oss imorse för ett litet äventyr! TOMTELAND 😄

Så roligt! Det var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, bra teateruppträddanden med häftiga ljudeffekter och fina budskap. Vi fick gå på älvstigen eller trollstigen, Frank valde älvorna. Så dom fick han se dansande ute i skogen. Fint!

sen gick vi och tittade på getterna och kaninerna samt hoppade lite studsmatta :) det fanns Hälge värld och massa små hus att gå in i och upptäcka saker. Tex häxans hus där trollmors säng fanns och trollmors små trollungar som sov. Frank gillade det verkligen iaf! Så rekommenderar er varmt ett besök dit om ni är uppe i Dalarna. ♡


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna