VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En dag i Stockholm

Har jobbat på förmiddagen och åkte sen in mot Stockholm för en behandling hos proffset Neha. ♡ innan dess skulle jag kika i lite butiker dels för inspiration till hemmet men även för att jag för en gångs skull hade tiden på mig för det! :) nu ska jag avnjuta en sen lunch i stan innan jag går dit.


Annons

Kommentarer


 1. Emma 10 juli, 2018 on 20:19 Svara

  Vart var Frank då? 😊

  • viktoriabergh 11 juli, 2018 on 07:35 Svara

   Han har ju en pappa också;)

 2. Emma 11 juli, 2018 on 20:29 Svara

  Såklart. Har nog förstått det som att han jobbar hela vardagarna? Eller jobbar han oregelbundet? Ska han ha ut någon föräldraledighet för Frank?

  • viktoriabergh 11 juli, 2018 on 22:05 Svara

   Jaha okej, nej han jobbar väldigt oregelbundet beroende på hur mycket jobb de har på dagarna, eftersom mina dagar är slut så sparar vi på simons, så att han kan vara hemma när vi väl behöver. När förskolan är stängd osv! Vi har båda haft ganska bra arbetsdagar nu de senaste med halvlånga dagar så vi spenderar mycket tid ihop ändå :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna