VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Missade min lilla älskling idag ♡

Så ledsen idag över att jag missade min lilla älskling 💔! När jag kom hem så sov han.. 😢 tycker det är sjukt jobbigt när det blir såhär! Tur att han brukar vakna innan midnatt och komma över till oss så att jag får gosa med han under natten iaf. Jag och lilla skeden ♡ sjukt vad mycket kärlek man får av sitt lilla barn.. den växer verkligen dag för dag!

Därav är man ju så rädd för om man ska ha ett barn till i framtiden, kommer man någonsin kunna älska sitt lilla barn lika mycket som sin förstfödde!? Finns det verkligen så mycket kärlek i hjärtat till 2? Är det som man säger, dubbelt upp av kärlek? Har ni också funderat på det där? ♡

Bästa som finns!! 🔝


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 2 maj, 2018 on 20:23 Svara

  Jag tänkte mycket på det, väntade därför 6 år innan jag skaffade nästa. Var så rädd! Men nu väntar jag mitt tredje 😀
  Man delar verkligen inte kärleken man har redan, utan man känner mer. Helt sjukt, man trodde aldrig man skulle kunna älska så mycket som man gör för sitt barn. Och så bara växer det för varje barn.
  Så var inte orolig, jag förstår verkligen din rädsla, jag var exakt likadan. Men man älskar varje barn exakt lika mycket ❤️🌹

  • viktoriabergh 4 maj, 2018 on 19:54 Svara

   Oj du ser! Skönt att höra att man inte är ensam om denna fråga.. sjukt att de går känna mer ens! Men häftigt ♡♡ tack tack!! ♡

 2. Camilla 2 maj, 2018 on 21:53 Svara

  Jag tänkte samma sak när jag fick mitt första barn. Nu har jag tre tjejer och hjärtat svämmar över av all kärlek till dem. Det är så häftigt att se dem utvecklas till egna individer men också hur de samspelar och leker tillsammans. Min 2-åring gör allt som min 4-åring gör och 4-åringen tar hand om 2-åringen så fort det händer nåt på dagis. Och båda är superstolta över sin lillasyster som nu är 3 mån. Så svaret är JA! Du kommer älska ett till barn precis lika mycket. :-)

  • viktoriabergh 4 maj, 2018 on 19:53 Svara

   Tack för att du delar med dig!! Låter fantastiskt ♡♡♡ 😙

 3. Mamma och mormor 3 maj, 2018 on 09:12 Svara

  Du borde väl veta😜 du är ju själv nr 2 ❤️❤️💕 älskar er båda 💕

  • viktoriabergh 3 maj, 2018 on 15:01 Svara

   Söta rara underbara mamma! Så sant ♡♡

 4. Karolin 3 maj, 2018 on 11:35 Svara

  Jag funderade också mycket på det när jag väntade nr 2. Men så fort hon föddes och vi landat i tvåbarnslivet så insåg jag att kärleken är lika stor för båda ❤️

  • viktoriabergh 4 maj, 2018 on 19:48 Svara

   Ja jag tror kanske ändå att som du säger när bebis väl är ute så kanske man kan landa i sina känslor tidigare ♡ :)

 5. Tilda 4 maj, 2018 on 13:06 Svara

  Tänker precis likadant, kärleken är ju så stor så man förstår ju inte hur man ska kunna älska två stycken så sjukt mycket :)

  • viktoriabergh 4 maj, 2018 on 19:47 Svara

   Skönt att höra att man inte är ensam om dessa funderingar ♡♡

 6. Hanna 4 maj, 2018 on 22:41 Svara

  Jag känner lika och tänker mycket på syskon, har ett barn i samma ålder. Tänker däremot mer att jag älskar mitt barn så mycket att jag inte ”behöver” fler barn, han fyller min kärlekskvot. Jag kanske inte är redo än helt enkelt ☺️

 7. Mina 6 maj, 2018 on 21:32 Svara

  Jag tänkte precis som du när jag väntade mitt andra barn, men tro mig, kärleken blir bara större och den räcker till. Är nu mamma till 4 (2p &2f) och jag älskar dem alla lika mycket och hjärtat svämmar över av kärlek!

  • viktoriabergh 15 maj, 2018 on 22:08 Svara

   Tack för att du delar med dig ♡♡♡♡ underbart att läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna