VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Som en blixt från himlen

Åhoj vilken kväll… skaffa barn det blir kul sa dom. Haha nej skämtosido

Vi åkte ju och köpte grillen och direkt hem för att sätta ihop den, Frank somnade i bilen från affären och hem o med tanke på hans humör inne på Ica maxi så kände vi att han kan få sova en liten stund även fast det är tätt inpå läggdags men just för att vi inte ville väcka honom och få ta hand om ett trött monster! Såå medan älsklingen skruvade ihop grillen på altanen så stod bilen parkerad där brevid med öppen bildörr..

Frank vaknar till och börjar gråta så jag går ut för att ta ur honom ur bilen och gå in.. här fortsätter han gråta och börjar även gallskrika! Han vägrar lyftas ur bilen men gråter ändå supermissnöjd i barnstolen. Tänker att ja han är väl trött och vill somna om bara inomhus så jag tar av han sina kläder och gör iordning honom för natten.. han ålar sig på marken och gråter och skriker fortfarande.. i famnen ville han inte vara utan försökte då kasta sig ur.. ståendes själv ville han inte heller så han bara låg och grät och grät

Där står man som ett frågetecken och vet inte vad man ska göra?? Aj ajaj skrek han och grät hysteriskt.. jag försökte med ALLT

Vatten, mat, bära, låta han va ifred liggandes i soffan, tecknat på tvn, klappa på han, försöka krama honom, försökte med Simon med.. sen bar jag även in honom i hans rum i sängen för att sova men nej bara skrek och pekade då på dörren.. testade även i bärselen men INGENTING funkade.. några korta sekunder kunde han stanna upp men sen kom aj aj och gråt igen.. så tillslut testade vi med

(aj aj bort) som vi så fint kallar Alvedon.. han drack upp det och blev nästan helt lugn direkt (placebo) ? Haha.. så då kunde vi tillslut sitta i soffan och jag fick närma mig honom.. hela kvällen gick åt detta så jag kunde ju inte bistå älsklingen med förbereldser av mat medan han fixade ihop grillen, så när jag nattade åkte älsklingen iväg och hämtade pizza till oss.. Vi får ta grillningen imorgon istället. Kl 21.00 fick vi äta då istället och hela kvällens planer blev ändrade. Men vad tusan hände?? Har ni varit med om detta förut, vad tror ni kan det ha varit tandvärk eller magont.. eller oro?

Svårt det är när sitt barn börjar bli mer och mer jämn i sitt humör och så sker detta helt plötsligt som en blixt från ovan! Blir ju orolig ♡ ni ser nog hur trött jag är i mina ögon.. jisses! Skönt med en lugn dag imorgon med jobb.

där står den… oanvänd ikväll tyvärr

men pizzan smakade bra ändå!


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 10 april, 2018 on 22:32 Svara

  Jag vet precis hur det känns när ens barn beter sig som du skriver. Har tre barn själv och ALLA samtliga har blivit så någon gång. Och jag kan nästan alla gånger relatera till trötthet.

  Så förhoppningsvis har din lille inte ont någonstans 🙂

 2. Daniella 11 april, 2018 on 05:59 Svara

  Exakt dedär hände min som igår han är 16månader. Han somnade som vanligt runt 19 sen vaknade han och bara skrek mellan 21-22 och ingenting hjälpte och kasta sig som en spaghetti när vi höll i honom som om han hade panik och ont, så vi tog hjälp av alvedon och direkt var det som att det blåste bort som en vind, så skumt haha. Och vi undrar fortfarande vad det var som hände🤭

 3. Amanda Abdallahad 11 april, 2018 on 07:06 Svara

  Min dotter är snart 1 och känner igen mig sjukt mycket i det beteendet att INGENTING funkar haha! Sista gången de hände gick ja över till grannen för jag orkade bara helt enkelt inte med skrik och panik och poff var hon glad …. haha tror säkert det ligger lite i att hos mig är det lätt o gråta osv och ingenting ska hjälpa men nör vi gick ut glömde hon nog bort att vara arg.. 🤔 men men .. med barn, we will never know 🤣🤣

  • viktoriabergh 11 april, 2018 on 18:56 Svara

   Ja jo så kan det absolut vara!! Barn är svåra för dom inte kan prata så när de börjar prata kanske det underlättar lite 😆👌

 4. Amanda Abdallahad 11 april, 2018 on 07:10 Svara

  Men tror absolut det är något som triggar dom så ledsna så som tänder, magont eller bara att vi inte förstår vad dom vill🤣🤣

 5. Jessica 11 april, 2018 on 09:43 Svara

  Sådär har min son på snart 2 år med gjort några gånger. Vaknat och skrikigt helt hysteriskt! Vi har kommit fram till att han antagligen har växtvärk :) kanske de Frank hade oxå! :)

  • viktoriabergh 11 april, 2018 on 18:55 Svara

   Ja det kan vara så faktiskt!! Någon värk kanske de var iaf! :)

 6. Lina 11 april, 2018 on 12:08 Svara

  Känner igen mig sååå mycket av detta! 🤦🏻‍♀️Vår dotter är 17 månader och har senaste veckan varit HELT otröstlig från att hon kommer hem från dagis till läggdags, och helt utan anledning! Ringde BVC om detta och de sa att de kan få så mycket intryck och behöva rätta sig hela dagarna på förskolan så när de kommer hem till de personer dom är trygga med måste dom få utlopp för allt som hänt under dagen, samtidigt som hon har utveckligsfas. Kanske kan vara något sånt för Frank med ?
  Fruktansvärt jobbigt men kan nog tänka mig att det är värre för de små😣 Hoppas det går över för er snart! Kram ☺️

  • viktoriabergh 11 april, 2018 on 18:54 Svara

   Åh vad jobbigt 💓💓 ja det kan va något sånt. Tycker så synd om honom också ju så svårt att finnas där som förälder ibland!! Tack för tips! Låter verkligen som en sannolik sak! ♡

 7. Michaela 11 april, 2018 on 20:55 Svara

  Jag jobbar på förskola och när jag stötte på en liknande situation så va det öronen som spökade på ett barn. Kanske kan vara en öroninflammation eller att det spruckit? Annars kan det vara tänderna som spricker upp, växtvärk eller magknip. Hoppas det inte blir mer för stackarna. Kram på er!

 8. Mamma och mormor 11 april, 2018 on 21:03 Svara

  Det kan vara att han är inne i en ny utvecklingsfas! Mormor får nog komma och pyssla om lillplutten lite🤗❤️ Så mamma och pappa får vila lite👍😍

 9. Cecilia 14 april, 2018 on 09:14 Svara

  Nattskräck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna