VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förnya passet

Åh jisses vilken stress det blev nu på morgonen.. jag skulle fylla i våra uppgifter till flygbolaget inför flygresan då vi flyger över ryskt flygrum och därför ska dom ha information om passagerarna ombord.. sjukt egentligen!

Såg då iaf att Simons pass skulle gå ut nu i april och frågade lite stressad om att han tänkt på att förnya det! Men han hade missat det där med att passet ska ha en giltighetstid på mer än 6mån efter inresedatum.. så nu blev det genast lite stress!

Det fanns INGA tider förens i April!!! I Uppsala län, Stockholm hade typ bara lediga tider i Södertälje och Norrköping… som TUR var fanns det en ledig tid IDAG nu när han skulle va hemma och kurera lite.. så han får kasta sig iväg för att fixa det idag.. stackarn! Tur att vi kollade iaf, så lätt att man glömmer bort det där ju! Inte så kul att stå sen väl framme i Thailand och kanske stöta på en sur thailändare som vill skicka hem en med första bästa flyg.. 😆 pjuhh


Annons

Kommentarer


 1. Helene 28 februari, 2018 on 15:09 Svara

  Så otroligt lik prinsessan Sofia du var på din passbild👌🏻

 2. Helene 28 februari, 2018 on 15:52 Svara

  Så otroligt lik prinsessan Sofia du var på din passbild.

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:40 Svara

   Jasså tycker du? 😉 vad kul! Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna