VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bikinikroppen

Testade mina bikinisar idag inför resan, men insåg snabbt att jag behövde köpa på mig fler.. :) bikini är ju dock SÅ svårt!! De ska ju passa kroppsformer också, jag har tyvärr en väldigt rak kroppsform och mina kurvor är väl mer i profil än framifrån.. alltid tyckt det varit lite jobbigt att man inte har höfter som poppar ut.. Jag har istället axlarna som bredaste stället.. men vet ni vad? Kardashian höfterna är köpta och de flesta av oss kvinnor har nog en ganska rak siluett.. :) man får gilla läget.. Har blivit smalare sen jag slutade äta godis men den sladdriga huden är fortfarande kvar och den lär nog inte försvinna helt! Kan ju bli bättre med strikt kost och mer träning men det får bli längre fram i livet;) just nu har jag fokus på annat!

Sen vet jag inte när tusan den där bruna lilla randen som går från nedre delen av magen över hela naveln upp på magen!? Alltså den är inte borta än liksom..

Dessutom så har magen fått en uppsvullnad längst ner.. Så om jag drar in magen med de djupa magmusklerna så är det fortfarande en bulle kvar under naveln och nedåt . Som att livmodern har töjt ut sig och liksom alltid kommer vara så. Eftersom jag inte är expert inom det området så är det ju säkert fakta men inget man visste om innan. :) har ni desamma?


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 24 februari, 2018 on 18:24 Svara

  Hej. Jag fick min son augusti -14 och har också precis som du beskriver ”liten bulle” under naveln. Jag gick upp ca 6-7kg under graviditeten och är normalstor i kroppen men det är nog som du nämner , att det kanske är livmodern som inte dragit ihop sig(?)
  Sak samma. Du är otroligt vacker både före och efter du fått ditt barn ❤️❤️

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:46 Svara

   Ja jag tror bannemig det för de är mer en svullnad liksom än fett. Såklart har jag fett där också men hade de försvunnit så känns de ändå som att de hade varit kvar där. Tack snälla du! ♡♡

 2. Malin 24 februari, 2018 on 18:33 Svara

  Snygg kropp 😍👌🏻 bikinin va riktigt fin den också.
  Jag har också hormonranden kvar, 2 år sen jag födde 🙈
  Bulle under naveln; check på den också 😂

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:45 Svara

   Tack fina!! Se där då kanske jag inte behöver köpa en ny bikini ändå;) hih. Ja va tusan den är ihängande den randen!! Haha bullen är allas bästa vän;)

 3. Lisa 24 februari, 2018 on 19:53 Svara

  Känner igen mig i mycket av det du skriver. Fick barn nästan samtidigt som dig. Den där ”sladdriga”/degiga huden på magen, försvinner den någonsin 😂.
  Har du som en ”liten” påse på magen när du böjer dig fram eller har huden dragit åt sig för dig igen?

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:44 Svara

   Hahaha ja om man skärper till sig så😅👍 det är att en påse som hänger där när jag böjer mig ! 😉

 4. Viktoria 24 februari, 2018 on 21:19 Svara

  En sån där liten ”bulle” fick jag också efter att sonen föddes 🙈 Jag hoppas jag ska kunna få bort den med lite träning och bättre kost när motivationen för det infinner sig! 😆 Men randen på magen efter min graviditet har försvunnit och sonen är nu 6månader 😊👶

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:43 Svara

   Haha ja det är ju det som saknas 😅👍 åh vad skönt undra varför min hänger kvar så länge då!!

 5. Camilla 24 februari, 2018 on 23:27 Svara

  Har också en likadan bula på magen efter graviditeten, så du är inte ensam!
  Men hur har du fått så fast mage igen? Har fortfarande problem med det efter 9 månader. 🌸

  • viktoriabergh 26 februari, 2018 on 08:04 Svara

   Okej det är skönt att veta :)! Ja jo den är väl hyffsat rak när jag står upp men de hänger när jag böjer mig ner minsann! :) de handlar om bra kosthållning och mer träning :)

 6. Anna 25 februari, 2018 on 22:41 Svara

  Har du sladdrig hud på hela kroppen eller bara på magen? Jag är efter graviditeten mjuk över hela kroppen och tycker att jag har överflödshud även på benen, något jag inte haft innan graviditeten.

  • viktoriabergh 26 februari, 2018 on 07:57 Svara

   Upplever nog mest på magen men såklart är man lite extra mjuk överallt nu när man rört sig mindre.. tränat mer sällan också. :) tror det är anledningen

 7. Linda 28 februari, 2018 on 05:07 Svara

  Bulan kan bero på att dom inre magmusklerna inte har gått ihop riktigt där nere på magen. Finns korsetter att köpa som hjälper till och bra övningar att googla på inre magmuskler 😊

  • viktoriabergh 2 mars, 2018 on 12:42 Svara

   Ja jag har ca 1 finger där emellan men inte så djupt så får träna på!! Tack :) ska köra mer inte magmuskel träning:)

 8. Julia 28 februari, 2018 on 21:49 Svara

  Hej! Det går att träna bort. ”Mammamage” (en app) är en väg att gå och hitta rätt muskler. Ta de med ro så kommer de nog lösa sig med tiden. Du är Superfin ❤️🙌🏻

  • viktoriabergh 1 mars, 2018 on 08:43 Svara

   Tack snälla. Vet har kört den men tappat träningen nu de senaste och tror att det är viktigt att hålla efter:)! Kram ♡♡

 9. Ducdh 10 mars, 2018 on 10:31 Svara

  Gissar p att magmusklerna inte gått tbx, bästa lösningen för det är en bukplastik

  • viktoriabergh 12 mars, 2018 on 20:24 Svara

   Tycker du att det är bästa lösningen? Oj.. nej skulle säga träning!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna