VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fettisdagen

idag hade jag en ledig förmiddag då jag börjar jobba 15.30 MEN tog på mig sats kläderna och åkte in till Sats Bålsta för att försöka sätta igång.. kändes superbra! Bokade in 9st på träff och uppstart :) ska bli roligt att få kombinera detta med mina andra jobb.. jag har ju faktiskt 3jobb med detta nu. Det viktigaste är att jag inte gör saker som jag inte vill och att jag i slutändan kan få spendera mycket tid med familjen ♡

det blev en sån här flashig lunch hemma efter.. en soppburk och ostfralla! Jäklar vad jag ätit bröd nu det senaste.. så gott ju! Jag som aldrig varit brödtjej.. kanske är för att slippa tänka på alla semlor osv som florerar i mitt flöde just nu! 😆 åh vore fantastiskt om det fanns en semla som var sockerfri! Va finns det?? Ge mig isåfall.. för här blir de då inget annars! :)


Annons

Kommentarer


 1. Julia 13 februari, 2018 on 19:35 Svara

  Hej! Jag minns att Frank hade ett rött eksem på kinden ett tag. Nu ser det ju jättefint ut på kinden. Undrar hur ni löste det och om du har några smörjtips? Min dotter har nämligen långvariga eksem på kinden, speciellt nu när det är kallt ute. Smörjer som en tok med mini care och mildison men hjälper inte så mycket.

  • viktoriabergh 13 februari, 2018 on 21:52 Svara

   Ja så bra!! Vi tycker att det kommer och går lite.. ibland mer och ibland mindre.. gör faktiskt inte så mycket åt det. Men märker att han kan va känslig mot våtservetter i ansiktet så försöker badda med tvättlappar efter mat osv! Och fokusera på bra bad och dusch tvål. Men annars är det lite miniderm då och då :) hoppas ni får bukt på det! Jobbigt med eksemen för dessa små :(

 2. Emilia 13 februari, 2018 on 21:18 Svara

  Vilka tider är Frank på förskolan när du har en ledig förmiddag? 😊 Är det olika? 😊

  • viktoriabergh 13 februari, 2018 on 21:50 Svara

   Ja alltså nu har jag ju försökt boka in massa mer jobb som idag lämnade jag han där vid 08.30 för att sen åka och jobba på förmiddagen innan mitt jobbpass började 15.30 igen här i Enköping.. annars om jag är ledig på förmiddagen så får han börja på förskolan 10.30 precis innan lunch så att han hinner äta där med alla och sen ha vilan efteråt.. :) för då kanske jag börjar 15.30 och åker till jobb vid 15.00. Vid den tiden är kanske inte Simon hemma och då är det bättre för Frank att få iaf 5h sammanhängande på förskolan istället för kanske 14.00-16.00 2h 😆 skulle nog bli väldigt tokigt.. :)

 3. Sara 13 februari, 2018 on 22:14 Svara

  Tipsar om minimat.se, har för mig att hon har recept på sockerfria semlor 😃

  • viktoriabergh 15 februari, 2018 on 09:23 Svara

   Ja jag kikade men de var ju helt sockerfria alltså inget sötmedel i ens 😉 vill nog ändå att se ska smaka ganska likt de onyttiga 😊

 4. Myh 14 februari, 2018 on 17:08 Svara

  Här i Norrköping finns det sockerfria semlor iaf :)

  • viktoriabergh 15 februari, 2018 on 09:21 Svara

   Men lyckost! Inte sett här i Enköping! 😣

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna