VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gardiner med en lyxig känsla

gästrummet är inte riktigt klart som ni ser 🤣 madrasserna står på golvet och kartonger runtom.. sängramen ska upp där.Franks rum fick sig också gardiner men vi har hängt upp en skrynklig tillfällig gardin i hans rum för jag vill att några mönstrade ska hänga där inne. Men inte hittat de rätta än 😉 har ni tips så hojta! Gärna svart vita eller med blåa nyanser. 
vårt sovrum har samma gardiner som varsagsrummet, Majgull från Ikea. Mörkläggningsgardiner är det:) vi har satt skenan längst hela väggen så att man kan dra för fönstren. Stängerna köpte vi också på Ikea, takhängda! Så snyggt! Det skapar lite hotellkänsla. 

Före: 
Efter:Så jäkla nöjd! Blev så himla bra med takhängt. Älskar att rummet får en känsla av lyx och så blir det mysigt och dämpande ljud. :)


Annons

Kommentarer


 1. Nina 31 december, 2017 on 11:27 Svara

  Hej! Underbar blogg du har :)
  Har du använt bara de grejor som följer med skenan från ikea? Eller har du använt dig av fingerkrokar också??

  / Nina

  • viktoriabergh 31 december, 2017 on 13:27 Svara

   Hej tack snälla! :) jag har köpt tillhörande grejer, men fick superbra hjälp på Ikea:) mvh

 2. Sofia Larsson 2 januari, 2018 on 13:14 Svara

  Hej köpte ni de ljusa majgull eller dom mörka? Står emellan dessa två har också grå väggar så e lite rädd att gardinerna ska ”försvinna”

  Kram

  • viktoriabergh 2 januari, 2018 on 14:40 Svara

   Hej de gråa ljusa köpte jag :) vi har ju kritvita väggar och tycker dom syns bra ändå! Kram

 3. Noor 8 juni, 2019 on 02:24 Svara

  Hej! Stänger gardinerna verkligen ute ljuset som rullgardiner eller ska man kanske ha rullgardiner med om man vill ha det mörkt? Tack på förhand

  • viktoriabergh 13 juni, 2019 on 22:30 Svara

   Det tycker jag absolut! Behövs inga rullgardiner. Vi har dock satt upp dom med hjälp av takskena och den sitter så nära fönstret som möjligt :)

   • niclas 18 juli, 2019 on 19:05 Svara

    hejsan, sökte lite om skenor och råkade komma över din blogg, tyckte det blev snyggt, med majgull och skena, har du länk till skenan ? :) samt tycker du det blir super mörkt med tyg gardinerna ? :) då jag är nattljuskänslig hoppas få svar ;:P hehe

    • viktoriabergh 18 juli, 2019 on 20:08 Svara

     Hej! Härligt att man kan inspirera lite! 👍🏼 tyvärr inte, men den är inköpt på Ikea. Fick bra hjälp där på plats med vad man behöver köpa osv utifrån hur långt man drar skenorna. Ja vi behöver inte ha något mer än gardinerna. Men om du har ett rum där solen ligger på så skulle jag kanske satsat på dubbelt upp av något. Men testa först med bara gardin och se vad du tycker, för oss funkar det superbra! :) mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna