VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Eget företag

Jag har startat eget företag! 💕

Igårkväll fick jag hjälp av svärmor att starta upp mitt egna företag, har funderat på detta länge eftersom jag jobbar med sociala medier. Det är väldigt många företag som har enkla utbetalningsmetoder osv men man förlorar ganska många kronor på att inte kunna fakturera.. sen har jag ju tänkt läsa kurser som gör att jag kan erbjuda privatpersoner tjänster. Det kändes helt enkelt som nästa steg i livet.

Det finns en uppsjö av utbildningar som man kan ta för att bredda sin kompetens eller helt byta inriktning. Den första utbildningen som jag ska göra är kopplad till hälsa och välmående så kursen breddar mina tidigare kunskaper inom ämnet. Jag tror dock att det finns ett stort behov av just detta jag ska läsa om! Mer info kommer längre fram när allt är klart :) spännande va!?

Har ni något tips på en utbildning som ni tror skulle passa mig?

Pics from pinterest.


Annons

Kommentarer


  1. Ellen Schutz 27 november, 2017 on 20:57 Svara

    Men åh va kul ! En riktigt dröm ju 🙈

  2. Diana 29 november, 2017 on 08:49 Svara

    Åh vad kul och härligt för dig, heja och kör hårt, du kommer att lyckas bra tror jag.
    Stort lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna