VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Baby boy birthday gift

Frank får en docka! Med värsta kittet som potta, napp, nappflaska, napphållare, blöja, kläder osv! 

Han verkade så himla nyfiken på dockorna i butiken och han fullkomligt älskar ju barn och djur typ fascinerad av dom.. sen påpekade min mamma att små barn brukar älska dockor! 

På förskolorna hon jobbade på förr så var det nästan dragkamp om dockorna. Sen kan man ju lära dom om kroppsdelar på dockan, dockan kan sitta på potta när Frank sitter på potta osv! Så jag tror att Frank kommer bli super nöjd med denna bebis pojke. Simon får välja en present som han tycker Frank ska få också så vi båda har varit med på presenten. Sen vill jag ge han en bok eller så med! Finns massa bra på Ica Maxi till en bra peng :) 


Annons

Kommentarer


 1. Patricia 29 oktober, 2017 on 21:39 Svara

  Får han bara en present?

  • viktoriabergh 30 oktober, 2017 on 10:01 Svara

   Som jag skriver i texten så kommer simon få välja en present också som han vill ge. Att kommentera ”får han bara” låter ganska bortskämt, kanske inte var så tänkt men det hade väl inte varit något fel med en present ”bara”?

 2. Malin 30 oktober, 2017 on 11:10 Svara

  Gud så märkligt kommenterat. Min son som blir 1 år den 15e får ingen present utav oss. Vi sätter in pengar på hans sparkonto. Presenter får han i massor utav familj, vänner och släkt!
  När han blir större så kommer vi självklart köpa presenter.

  Vilken rolig present du tänk köpa! 😁

 3. Lisa 30 oktober, 2017 on 15:17 Svara

  Rolig present 😀👍🏻
  Och vilken onödig kommentar här uppe 👆🏻😳 varför ska man köpa bara för att köpa lixom?! Dom får ju ändå så mycket av andra oxå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna