VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Shopping

IMG_1299IMG_1303Snäll bild på han 😂.. Med en ny leksak som farmor köpte till huset! IMG_1291 IMG_1293 IMG_1295 IMG_1297Alltså matbutikerna i Spanien är ju wooooow 😍.  De har ju inte bara mat, det är typ Ica maxi, klädbutik, systembolag i ett! Älskar att få handla här allt är så färskt!  IMG_1300IMG_1301Förutom lite lek och bus emellanåt så hann vi in på Primark som är min topp ett butik plus Zara då men alltså dom har så mycket fina grejer och denna gången när man väl har en bebis så kan jag ju säga att farmor (svärmor) och jag gick loss på barnavdelningen!!! 😍 Frank fick hur mycket nya fina plagg som helst! Allt från uggs, parkasjacka, mössa, vantar, halsduk, tröjor, jeans, leggings, pyjamaser osv! Sjukt mycket fint!!  Kommer fota allt och visa. :)


Annons

Kommentarer


  1. Emma 11 oktober, 2017 on 22:48 Svara

    Haha det var precis som att läsa om mig själv. Har nyss varit på gran Canaria med min familj och svärmor där vi spenderade en dag på primark och handlade allt man kan tänka sig till lillen 😀

    • viktoriabergh 12 oktober, 2017 on 14:47 Svara

      Hahahha ja men så underbar butik!! Kostar inget och finns så mycket fint!!! 😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna