VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flyga flygplan

IMG_1262 IMG_1263 IMG_1265 IMG_1266 IMG_1267Ja som ni ser hänger vi här på Arlanda just nu, vi har fått reda på att det är flygstrejk i Frankrikes flygtorn så allt kan komma att bli försenat men ny info skulle komma strax, tur jag har med mig leverpastejs smörgåsar till Frank:) så typiskt också att han sov superbra hela natten i sin säng när vi nu ska rubba på rutinerna! Haha jäkla skit men de blir nog bra nere i Spanien ändå! Än så länge är allt supersmidigt! Får hoppas att det inte blir allt för försenat! ❤️


Annons

Kommentarer


  1. linnea 10 oktober, 2017 on 12:20 Svara

    Vart ifrån är både dina och franks skor? 😀

    • viktoriabergh 12 oktober, 2017 on 14:43 Svara

      Mina är beställda från footlocker och franks är ärvda av sin kusin 👍🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna