VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Classic carweek

Vi har åkt raggarbil med cab idag med barnen medans våra män var iväg och körde enduro i skogen.  

Vi cruisade ner till rättvik där de är Classic carweek, massa gamla fina bilar och fullt med folk på marknaden/loppisen vid travbanan där. Det har vi roat oss med, dock värdelös loppis.. mestadels gamla bildelar och raggar tröjor. Inget för oss direkt 🤣🖒 vi fick efter en lång kö 2korvar med pommes och de var de enda som vi köpte. Sen cruisade vi hem med två varma trötta barn som somnade i bilen på väg hem. Nu sover både älsklingen och Frallan. Man blir trött av att titta på bilar och skrot 😂❤  


Annons

Kommentarer


  1. Emma-Lou 29 juli, 2017 on 14:53 Svara

    Vilket litet charmtroll :-)

  2. Erica 31 juli, 2017 on 22:28 Svara

    Åå Frank är så otroligt söt! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna