VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En vecka närmre semestern! 

Jag skrev ju för någon dag sen om att jag och Simon haft det lite tufft senaste tiden med mycket stress och många måsten, vi hade ju ett gräl till följd av detta men efter den här helgen tillsammans så känns det så himla bra. Jag känner mig mer energifull och vi ska nu köra sockerfritt tillsammans med för en hälsosammare vardag. Man märker även att tiden tillsammans gör att man får en good feeling. Jag får tillbaka alla fjärilar i magen när jag får vara med honom, skratta ihop och hitta på saker. Så ja helgen fylls av fler kramar och pussar och min känsla inför semestern i augusti är STRÅLANDE! ♡ ska bli så mysigt. Så mitt bästa tips till er där ute som kanske mår lite dåligt, bråkar med era partners eller helt enkelt bara har en dålig dag. prioritera varandra! 

Prioritera TID med varandra, det är så viktigt och gör så gott! Spenderade tid med dom som får dig att komma ihåg hur bra du har det! ♡ även om det inte är en partner så kanske du mår bäst med familjen eller vännerna? Umgås med dom som betyder något så kommer du att känna dig fylld av ny energi och kärlek. Vi behöver det ♡ 


Annons

Kommentarer


  1. A 22 juli, 2017 on 15:51 Svara

    Tycker du är så fantastisk att du skriver hur det faktiskt är i livet (inklusive när förhållanden går upp och ner)Tack för det<3

    • viktoriabergh 24 juli, 2017 on 09:35 Svara

      Åh tack! Absolut måste man visa båda sidorna :) kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna