VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Alla skavanker

Alla sa till mig att efter du har fött din bebis så kommer allt bli som vanligt.. detta är en lögn. Det är sällan allt blir som det var innan. Nu pratar jag om dom fysiska förändringarna både invändigt och utvändigt.

◇ Foglossningen kommer och går ÄNNU! 7mån efter så känner jag av den.. många av mina mamma vänner håller med.

◇ Upplever fortfarande att man kan bli lite lättare svullen i både fötter/ ben och underliv.. vid samlag så kan det även kännas lite annorlunda.

◇ Brösten är inte densamma.. inte samma fyllighet och inte på ssmma ställe som innan

◇ Håret som var så tjockt och fint under graviditeten är nu ett minne blott! Funderar på att köpa peruk om det ska fortsätta såhär! Tunnhårig som fan…

◇ Bristningarna på magen finns där.. men det bästa är att jag tycker inte ens att dom syns.. när jag ser dom så tycker jag att dom är snyggare än mina tatueringar för det är äkta tattoos. 👍

◇ Den slappa huden på magen. Har jag ABSOLUT ingen stress över. Tycker typ att den är söt! Fan jag är ju mamma och jag skiter fullständigt i lite lös hud. Jag har verligen annat att tänka på än just det. Speciellt när man är i bikini! Då haf jag fokuset mer på vår son än på hur jag ser ut! Så skönt.

◇ Det enda som jag kan bli ledsen över på min kropp är att rumpan försvunnit.. helt ärligt så trodde jag verkligen att jag skulle kunna behålla den. Men det motiverar mig till att träna så det är ju bra! Jag har tid att bygga upp den igen. Jag känner mig stark i kroppen iaf så nu saknas bara musklerna visuellt 😉

Jag är lyckligare än någonsin iaf! Det är en sak som är säker :) och jag känner mig älskad och uppskattad av min fina älskling. Jag känner mig själv GRYM! Våga må bra ♡


Annons

Kommentarer


 1. Fanny 30 maj, 2017 on 20:32 Svara

  Efter 2 graviditeter så är min rumpa nästan så platt så den går inåt 😭 Har du några tips på hur jag kan bygga upp den igen?

  • viktoriab 30 maj, 2017 on 20:55 Svara

   Ät mer och fokusera på tung benträning 👍😀

 2. Malin 30 maj, 2017 on 20:54 Svara

  Några bra tips att trimma låren efter en graviditet? :) Tränar hemma bara då lillan bara är knappt 3månader. Alltid varit vältränad men nu känns det som inget hjälper när man tränar hemma, inga kläder passar eller så! Sjukt tråkigt!

  • viktoriab 31 maj, 2017 on 09:08 Svara

   Allt handlar om bättre kost och mer träning ♡♡

  • Jennifer 31 maj, 2017 on 09:50 Svara

   Mitt tips: skaffa nya kläder som passar :)

 3. Carro 30 maj, 2017 on 20:56 Svara

  Har pseudotvillingar och minsta är 7,5 månad! Min kropp tog lite längre att återhämta sig denna gången men det beror nog delvis att jag blev gravid efter bara 6 månader med första😊 Men nu är jag i form igen, känner mig stark och är under startvikt osv. Men jag kan också känna av foglossning speciellt om jag löptränat, brösten är lite slappare och rumpan har försvunnit en del. Men jag är så glad för mina barn och jag tränar så jag kommer säkert få lite rumpa igen, ska iaf försöka😇😆 Du ser bra ut! Men förstår vad du menar med att allt verkligen inte blir som innan, speciellt invändigt❤️

  • viktoriab 31 maj, 2017 on 09:09 Svara

   Ja exakt! Åh heja oss!! ♡ 👍😃

 4. Sanna 30 maj, 2017 on 21:04 Svara

  Tänk om fler berättade, för många tror man är ensam. Foglossning kan ja känna av när ja springer. Helt sjukt. O det är ju inte det ända. Bra inlägg

  • viktoriab 31 maj, 2017 on 09:08 Svara

   Ja det var INGEN som ”förvarnade” mig om vad som kan ske efteråt. :)

 5. Yasse 30 maj, 2017 on 21:18 Svara

  Du är så himla underbar på alla sätt och vis! Vacker både på insidan och utsidan. Kag födde vår första son ca en månad före dig och har följt din blogg sedan dess! Du får oss andra mödrar på bättre humör när man så lätt kan må dåligt över sin kropp! Vilken inspiration du är kvinna!! Älskar att du fått mig må så bra så himla många gånger👍 Har även fått bättre motivation till träningen tack vare dig!
  Fortsätt vara dig själv!
  Kände mig skyldig att ge dig beröm för det du gör och få dig att må bra – så som du fått mig (och säkert många fler) att må bra, så många gånger ❤

  • viktoriab 31 maj, 2017 on 09:09 Svara

   Tack snälla fina du! ♡♡ blev verkligen varmt berörd av dina fina ord. Kram!!

 6. Lina 30 maj, 2017 on 21:20 Svara

  TACK för ditt inlägg – behövs fler offentliga personer som vågar prata om och visa upp den verklighet som de flesta kvinnor befinner sig i efter en förlossning. Jag födde min son för 7 veckor sedan och fokuserar alltför mycket på bristningar, lös hud och förändrade tuttar. Jämför mig för mycket med andra och känner mig inte alls bekväm med min nya kropp. Längtar tills dagen då jag känner stolthet över min kropp och vad det åstadkommit! Men ska komma ihåg ditt inlägg det känns som tyngst. Tack :)

  • viktoriab 31 maj, 2017 on 09:06 Svara

   Tack tack tack💓💓💓💓💓💓💓💓 värmde!

 7. Leila 30 maj, 2017 on 23:04 Svara

  Hej!
  Hur tänker du kring barnvakt?
  Lämna bort under dag/natt mm.

  Min son är 7 mån och jag har totalt bara lämnat bort honom 1 timme. Jag vill kunna lämna bort han några timmar hit eller dit vid behov tillexempel om man måste till frisören. (Min man jobbar så han kan inte alltid).
  Sen tänker jag att det är bra för min son också att ha barnvakt av farmor/mormor och få knyta an till dom också och kunna vara utan mamma och pappa ibland, det gynnar ju bara min son i framtiden för sen ska man ju lämna bort på dagis tillexempel.
  MEN tillsaken, jag blir typ orolig/stressad/ledsen när jag tänker på att lämna bort honom.. orolig hur han ska ha det, tänk om han blir ledssen mycket och sånt.. det känns som att de e så lätt för alla andra mammor att lämna sina barn några timmar, men ja får bara ångest haha. Så sjukt jobbigt att känna sig så svag!
  Känns som att ingen förstår mig för att jag kanske överdriver?

  Hur känner du och har du några knep? Du verkar så sund i dina handlingar och synesätt, har du några råd till en känslig och svag mamma haha :)

  • viktoriab 1 juni, 2017 on 10:17 Svara

   Jag kan skriva ett inlägg om detta! 😗❤

   • Leila 1 juni, 2017 on 10:57 Svara

    Ja gärna <3

 8. Lisa 8 juni, 2017 on 20:57 Svara

  Över 2 år sen dottern föddes och jag känner fortfarande av fogarna.
  Brösten är sig inte riktigt lika, men rumpan överlevde ✌🏻
  Jag är väl dessutom en av dom få som är glad över att ha kvar några mamma-kilon. Före graviditeten var jag så smal och hade problem att gå upp i vikt. Så nu känns det bra att äntligen fått ”lite tyngd” 😁
  För problem med vikten finns även åt andra hållet

  • viktoriab 9 juni, 2017 on 10:17 Svara

   Självklart! Skönt 😀 finns alltid plus och minus med saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna