VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Världens mysigaste avslut

img_20161231_164820_503 Det blir så bra detta.. det bara kryper i hela kroppen på mig! Är så lyckligt lottad att vi är så hemmakära och trivs så bra med att vara familj, vi 3 bara! Inga måsten med att göra sig superfin eller vara på sitt bästa sociala humör utan vi myser ju bara tillsammans! Nu har vi precis ätit förätten SÅ gott! Ska lätt äta det som en lunch framöver :)

Älskar mina 2 grabbar!
Nu förbereder vi huvudrätten och Frank har somnat nu innan han fått ett bad! Men det hinns med, ingen stress då vi ska hålla oss vakna till 00.00 😉 jag har redan gjort klart efterrätten små kladdkakor 😍❤. Och snart börjar bingolotto wiho
. Håller er uppdaterade.


Annons

Kommentarer


  1. Roger 1 januari, 2017 on 06:20 Svara

    Godt nytt år til deg og familien, Viktoria! Inspirerende blogg. Man blir glad av å lese om hvordan du finner hverdagslykken. Samtidig forfriskende ærlig og direkte om opp- og nedturer. Du er en flott person. Lykke til med dine mål i 2017!😊👍🏼

    • Viktoria Bergh 2 januari, 2017 on 13:44 Svara

      Tack Roger! detsamma :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna