VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

6st tips på enkel nyttig lunch

screenshot_20161230-123345 Kycklingsallad! Sådan klassiker men så enkelt.. att det nu dessutom finns salladskyckling,minutfilé osv gör det ju ännu snabbare. Det går att göra tusen olika varianter på Kycklingsallad.. här är det bara att testa sig fram i grönsaksparadiset och variera med olika ostar, fetaost, getost, mozzarella, parmesan, halloumi. Dressing på olja, balsamico, sweetchilisås, yoghurt, kvarg osv.

screenshot_20161230-123501 när man har riktigt dåligt med tid eller känner sig lat! Så funkar ju kall plockmat super! Pålägg som kalkon,kyckling,rostbiff, salami, ostar, frukt, mozzarella/tomater,oliver även här kan man ju variera innehåll utifrån vad som finns hemma. Går att göra mer eller mindre nyttigt också för del delen. Men jag älskar dessa typer av luncher för det är GOTT och så simpelt.

screenshot_20161230-123036 laxfilé! Åh älskar lax.. varmrökt, kallrökt, gravad.. men jag föredrar 4-pack frysfilér som man kan ta en filé i taget och lägga in i ugnen med lite olja och havssalt på. Till detta funkar en sallad eller rotfrukter/blomkålsmos samt avokado! Wow vad gott det blir. Pesto och fetaost brukar jag strö uppepå när den ska in i ugnen. Då behövs ingen sås alls!

screenshot_20161230-124140 köttfärsås/quornfärs på en bädd med zucchinipasta/bönpasta/glasnudlar är en till favorit! Funkar utmärkt att ha som matlåda med då de är gott att äta dagen efter :)

screenshot_20161230-123425 omelett med massa fyllning, lök,tomat,spenat ja allt funkar! Mums 😍

screenshot_20161230-123234 Halloumisallad! Detta blev jag bjuden på i veckan av en kompis och jag blev fast! Så jäkla smarrigt!! Hon hade i quinoa, tomater, rödlök, gurka, ruccola, stekt halloumi, och en italiensk fusk dressing som finns på pulver och blandas med vatten. Alltså detta är typ min nya favoriträtt! Ska ge er fullständigt recept sen när jag fått det av henne :) men de går ju att variera sallad här med.

(Bilderna är lånade från google)


Annons

Kommentarer


 1. Michelle 31 december, 2016 on 10:32 Svara

  Vad roligt att du inkluderade lite veg alternativ till oss som väljer det! :)

  • Viktoria Bergh 2 januari, 2017 on 13:45 Svara

   ja jag ska ju själv utforska den världen mer så! 😀

 2. Hanna 2 januari, 2017 on 18:28 Svara

  Hittde precis din blogg. Verkar super härlig!
  Roligt med recept och när du visade övningar nu i dagens film:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna