VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Julfrukost

Vaknade upp med värsta julkänslan i kroppen och fick ett extremt sug efter julfrukost! Älsklingen åkte iväg och gymmade och handlade med godsaker till frukosten så att jag skulle få min julkänsla uppfylld.

Gräddost, prinskorvar, risgrynsgröt, pepparkakor, julmust, apelsin! Mmmmmm♡ såååååå himla gott!!!
dsc02614
dsc02616


Annons

Kommentarer


  1. Hanna 30 oktober, 2016 on 15:12 Svara

    Jag önskar er ett stort lycka till, ni är sååå gryma! Måste bara fråga, hur märkte du att du va gravid? Fick du ett pluss direkt? Jag känner mig gravid. Min mens som alltid är regelbunden är helt borta, jag har som mensvärk (ha aldrig haft problem med det innan), är väldigt trött, kissar ofta å mina bröst känns annorlunda och är ibland yr. Men testet visar negativt. Känner mig så hjälplös och osäker? Kram

    • Viktoria Bergh 30 oktober, 2016 on 20:17 Svara

      Tack snälla!! ♡ jag testade dagen då jag skulle ha mens. Eftersom vi hade planerat graviditeten så hade jag koll på dagarna rätt bra faktiskt och fick ett plus direkt 👍☺ då skulle jag testat 1v senare för att se om du är gravid eller ej. Det kan ju faktiskt skilja en dag på graviditetstestet om du gjort det för tidigt. Så testa igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna